Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020

U6'jes konden zich opnieuw uitleven op de grasmat zowel in Rumbeke als in Avelgem !!!

U6 Avelgem 1 kopie

Dit weekend speelden onze jongste telgen van KSVR een oefenwedstrijdje op het Heilig kunstgras in de Rumbeekse Arena en zondag ging een ploegje van 8 Rumbeekse jonge telgen naar Avelgem. Trainster Ann bezorgde de redactie van de website van beide wedstrijdjes een kort verslagje. Waarvoor dank.

Zaterdag 17 oktober 2020 konden we opnieuw een oefenwedstrijd spelen, wat als voorwedstrijd startte werd een afsluitende wedstrijd voor de dag/weekend/week en maand (althans voor onze kantine - bron van inkomsten voor ons voetbal) . Maar we maakte met een groep van 16 voetballertjes het moeite waard om naar te kijken door onze inzet en gedrevenheid. Er werden hier en daar al enkele mooie acties op de grasmat gebracht. We werden zelfs door een groepje U15 spelers, die net voor ons wedstrijd speelde, opgemerkt en aangemoedigd. Elk voetballertje heeft vandaag veel getoond, zowel inzet, voetbal skills als karaktertrekken, die ervoor zorgen dat we weer veel geleerd hebben.

Morgen gaan we nog met 8 spelers naar Avelgem.

Zondag 18 oktober 2020. Een vroege zondagochtend om te gaan voetballen naar Avelgem om 9u start van de wedstrijd. De ochtend was geen probleem voor onze voetballertjes, ze zaten vol energie en de gedrevenheid was bij elk van jullie aanwezig. Opnieuw zag ik vooruitgang in jullie voetbal skills en zagen we jullie groeien tijdens de wedstrijden. Bedankt aan de supporters om mee te zijn en ons aan te moedigen.

Verslag en foto Ann Verdonck