Gepubliceerd: zondag 13 september 2020

Mooie wedstrijdjes van de U6 tegen Zwevegem Sport !!!

U6 Zwevegem 1

Op zaterdag 12 september 2020 voetbalwedstrijd voor onze U6 om 9u15 op ons eigenste Sportpark tegen de rode vrienden van Zwevegem Sport. Voldoende pleintjes opgebouwd zodat zeker iedereen kon spelen.

Zwevegem had één speler minder, dus vlug beetje de organisatie aanpassen en na enkele minuten wedstrijd deden we dit opnieuw omdat er eentje van Zwevegem wou stoppen. Voor onze spelers was het hun eerste wedstrijd in competitie en we maakten er toch al mooi wedstrijden van we zijn nog volop aan het leren. Maar we leren snel. Hartelijk dank aan de papa van Angelo om mee te helpen coachen. En dank aan alle helpende handen .... lotjes verkoop en opruimen van de velden. Super dat jullie spontaan handen uit de mouwen haalde. Dank voor jullie toewijding.

Verslag Ann Verdonck