Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020

U7 toonde wilskracht en vochten als een hecht team tegen een sterk FC Gullegem.

U7 Gullegem kopie

Zaterdag 24 oktober 2020 gingen de U7'tjes van trainster Kimberly richting de Poezelhoek in Gullegem. Trainster Kimberly kon een verslagje van de wedstrijd neerpennen, waarvoor dank.

Wat een ochtend hadden we. Waar beginnen? Geen idee, het eerste timeke wisten we niet wat we zagen .. dat was geen 1, 2 of 3 klassen hoger maar gewoon 10. Iedereen was het ermee eens, dit wedstrijdje was niet weggelegd voor ons. Doelpunten vielen als iets van niets .. dat zou een lang uur voetballen worden dachten Kristof en mezelf. Maar op het tweede deel zagen we wilskracht, we vochten .. , want we konden niet anders dan proberen er iets aan te doen.

Onze strijders probeerden er telkens tussen te geraken .. maar niets was goed genoeg om hun te doen stoppen. We vielen, maar stonden telkens terug op! Het was niets voor ons, maar de kopjes gingen niet omlaag! We bleven positief en zullen geleerd hebben vandaag dat we voor elkaar en de ploeg altijd zullen moeten vechten. Wat onze uitslag ook was, we zijn vertrokken met een opgeheven hoofd voor volgende week beter te doen.

Voor Rumbeke speelde:

Isolde, Léonie, Lily, Lio, Niano, Arthur, Anas & Warre.

006A4799 1

Verslag en foto Kimberly Cool (hoofdfoto artikel)

Foto Kurt Maddens (actie foto)