Gepubliceerd: zaterdag 10 oktober 2020

U7 had een mindere start, maar namen de wedstrijd in handen tegen Zwevegem Sport !!!

U7 Zwevegem 1 kopie

We vertrokken deze ochtend vroeg naar Zwevegem met ons ploegje U7. Fris en nog niet helemaal wakker mochten we van start gaan. En we waren niet wakker dat zagen we.

Het fluitsignaal weerklonk en de eerste pas naar achteren liep al verkeerd. Slechte controle en owngoal ! Lap .. maar we lieten ons niet van ons stuk brengen. Na 10 minuutjes wisten we precies weer wat we moesten gaan doen, VOETBALLEN was de boodschap. Op wat domme foutjes na deden ze wat van hen werd verwacht, de passen waren beter en er kwam wat meer aandacht. En we mogen zeggen dat we de wedstrijd in handen hebben genomen en we meer in balbezit waren. Maar ik heb al beter gezien. Hopelijk gaan we volgende week met iets frissere koppetjes het plein op vanaf de eerste seconde. Maar vandaag sluit ik deze match met het oog op verbetering en groei naar de toekomst toe. Dus jongens en meisjes, ik weet dat jullie het kunnen.

Voor KSV Rumbeke speelden:

Razvan, Jasmijn, Léonie, Brent, Alec, Niano, Milan, Arjen.

Verslag en foto Kimberly Cool