Gepubliceerd: zaterdag 17 oktober 2020

Merkwaardige match van de U8 in de derby tegen Dosko Beveren !!!

dosko U8 FVV 2 1 kopie

Zaterdag 17 oktober gingen de mannekes van de U8 onder begeleiding van trainer Maarten richting de geburen in Dosko Beveren. Filip Van Vyve één van de aanwezige papa's vond het een merkwaardige match en kon de redactie van de website een verslag van de match bezorgen, waarvoor van hartelijke dank Filip.

Het eerste kwart weggemaaid. Een sterspeler van Dosko scoorde aan de lopende band, minimaal 3 klassen verschil. De 'depressieve' jongens moesten mentaal door trainer Maarten gesteund worden (zie foto onder het verslag). Het tweede kwartaal kantelde de match volledig. De Dosko sterspeler was eraf gehouden én men slaagde als Rumbeke er echt wel in om het verschil te maken, met vechtlust, scorend. Na het wisselen van kanten stelden we vast dat Dosko zijn volledige ploeg gewisseld had (?!). Toen ging de match afhankelijk van het moment gelijk op. Bedankt Maarten en Tom voor de begeleiding.

dosko U8 FVV 1 900px

Verslag en foto's Filip Van Vyve