Gepubliceerd: zaterdag 17 oktober 2020

U8 moest nipt de duimen leggen in een doelpuntenrijke topmatch tegen een sterke FC Damme !!!

Damme U8 DD kopie

Op de eerste frisse ochtend moesten we naar het verre Damme, onze verste verplaatsing van het seizoen. Tijdens de opwarming kregen de spelers het al warmer en waren ze klaar voor de wedstrijd.

Eens de wedstrijd gestart was, waren we toch niet wakker en we werden overklast 7-2 na 15 minuten. In het begin van het tweede kwartier drukte we door en in 5 minuten tijd was het dankzij hattrick van Eliaz plots 7-5, maar toen kwam Damme terug opzetten met 9-5 na 30 minuten.

Derde kwartier was ons beste kwartier Damme kwam niet in stuk meer voor en we gingen het laatste kwartier in met 10-9. Erop en erover in het vierde en laatste stuk van wedstrijd? Maar dat kwam er jammer genoeg niet 12-11 werd de eindstand, maar we zijn trots op de inzet en mentaliteit van de ganse groep. Trotse trainer en delege, op naar 'hopelijk' de volgende wedstrijd.

Verslag en foto Dries Decruw