Gepubliceerd: zaterdag 17 oktober 2020

U9 vond telkens de aansluiting tot de laatste tien minuten tegen KSV Kortrijk !!!

U9 Jozefien 1 kopie

De opwarming verliep deze ochtend wat stroef. Als trainer denk je dan al ai... wat zal dit straks geven. Gelukkig waren de jongens wakkerder in de wedstrijd dan tijdens de opwarming.

De ganse wedstrijd hebben de jongens gevochten voor hun bal. Maar kleine foutjes werden afgestraft zoals te ver van de tegenstander staan bij bal verlies, niet durven open draaien, teveel willen gaan dribbelen. Maar toch kwam het thema van deze maand spel verleggen af en toe al in het spel aanbod. Leuk om te zien dat de jongens dit durven. De ganse wedstrijd stonden we op achterstand, maar bleven wel de aansluiting vinden. Jammer genoeg waren we op de laatste 10 minuten minder gaan voetballen. We verloren met 6-11. Ik zie dat de jongens stappen maken en we komen er wel. Blijven trainen en zelfvertrouwen hebben en dat gaatje zal steeds dichter gaan.

Dikke duim voor al de spelers vandaag:

Jayden, Matheo, Siebe, Rune, Roel en Lex.

Verslag en foto Jozefien Thevelein