Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020

Nipt verlies voor de U9 na sterke wedstrijd tegen KFC Marke !!!

IMG 9464 520px

Op woensdagavond 23 september om 18u speelde de U9 de wedstrijd tegen Marke voor de beker van de duiveltjes. De spelers begonnen sterk aan de wedstrijd.

We konden snel een openingstreffer maken en maakte goeie combinaties. Marke was even onder de indruk, maar vond erna snel de gelijkmaker. De ganse wedstrijd ging het op en af beide ploegen kregen kansen. Wij maakte mooie combinaties en zochten elkaar goed op. We gingen meer in duel dan de afgelopen weken en wonnen deze ook vaak. Er werd heel mooi voetbal gespeeld. In het derde kwartier was er even niets meer te zien van dit mooie voetbal en vergaten we hoe we moesten lopen of wat we moesten doen. Na een peptalk na dit kwartier werden de ruggen weer en hoofdjes weer gerecht en vochten we nog een kwartier lang voor de bal en de doelpunten. We speelden weer samen en zochten elkaar op. Zelf met de hevige regen die kwam bleven we doordoen. Jammer genoeg moesten we de match afsluiten met een nipt verlies (7-9). Maar als trainer kan ik enkel trots zijn op wat de jongens getoond hebben. We weten dat ze het kunnen en waarop we moeten werken. Op naar zaterdag en hopelijk kunnen we de lijn dan doortrekken.

Speelden voor KSV Rumbeke:

Matheo, Victor, Rune, Jayden, Lex, Siebe en Roel.

Topmatch gespeeld jongens!

Verslag Jozefien Thevelein