Gepubliceerd: zaterdag 10 oktober 2020

Afwerking bij de U10 zat niet mee tegen een sterke KM Torhout !!!

IMG 4233 1

Deze morgen stonden we klaar om KM Torhout te ontvangen met onze blauwe terminators. En terminators heb ik gezien. Na een korte tactisch besprekingen gingen we opwarmen.

Met niet te veel opdrachten starten we aan de eerste helft, die eindigt op 0-0 , wij waren goed aan het opbouwen van langs achter en probeerden langs de lijn te spelen wat ondanks een sterk druk zettende tegenstander redelijk lukte. Enkel de afwerking lukte vandaag niet zou goed.

Het 2de kwart begonnen we minder aan de wedstrijd en door een paar foutjes werden we afgestraft met 0-2.

Het 3de kwart herpakken we ons en steken hoog druk en probeerden we terug beter op te bouwen, maar terug een sterke keeper van Torhout die onze doelkansen tegenhield. Zelfs een prachtig geplaatst schot vanop de middellijn landde op de deklat. Brute pech. Wanneer Torhout dan counterde konden zij wel scoren (0-4).

Het 4de kwart zei de sportieve trainer van Torhout dat we op zijn minst een doelpunt of 3 à 4 verdienden met ons voetbal, het was ondertussen 0-6 . Maar toen werd er ons van op het middenveld een vrijetrap aangewezen. Dus stuur ik iedereen vooruit. De vrijetrap werd na een klein tikje mooi binnen getrapt . Torhout mocht voor de eerste keer opzetten en de goed fluitende scheidrechter floot onmiddellijk af einde van de wedstrijd. Met 1-6 op het scorebord. Jammer we verdienden meer.

Ik ben tevreden met wat ik gezien heb op enkele werkpuntjes na, maar we moeten nog groeien. Dat komt wel terminators. Op naar de volgende.

Verslag Giovanni Degroote

Foto Kurt Maddens