Gepubliceerd: zaterdag 03 oktober 2020

U10 wordt beloond met een prachtige overwinning tegen KSKV Zwevezele !!

Zwevezele U10 1 kopie

Deze morgen mochten we op bezoek bij Zwevezele. Toen we in de kleedkamer kwamen werd het even stil. Denk dat de terminators stress kregen. Of de mindere wedstrijd van vorige week zat nog in het kopje. Toen ik de boys toespraak werden mijn aandacht even afgedwaald naar onze keper zijn nieuwe voetbalschoenen. Ik gaf hem een compliment met zijn mooie schoenen. Die benoemd werden tot " wedstrijdschoenen " .

We gingen het veld op, de opwarming van de spelers werd verzorgd door afgevaardigde Yves en de keeper werd opgewarmd door mij volgens de normen van de keeper trainer. Wat niet slecht was de terminators stonden klaar als ploeg. De eerste helft werd al vlug duidelijk dat het niet ging zijn als vorige week. We kwamen voor met een mooi doelpunt die ontstond door de opbouw te beginnen bij de keeper en het samen spel als één ploeg. Ik was trots om ze zo bezig te zien.

Door een hoekschop van Zwevezele die er mooi werd ingedraaid kwamen we terug gelijk. Maar de kopjes bleven niet hangen, ze bleven als één ploeg verdedigen en aanvallen. Het tweede en derde kwart bouwden de terminators uit tot 1-3 en zelfs tot 1-4

We kregen mooi voetbal te zien met mooie controles en driehoeken werden gevormd, positiespel was top en de verdedigen dacht aan de training van remmend verdedigen. Bepaalde spelers gingen zelfs in steun gaan staan, was super.

Niet tegenstaande een sterke doelman kwam Zwevezele de 2-4 binnen trappen. Eindstand Zwevezele - Rumbeke 2-4.

Ik ben super trots op de blauwe terminators . Zij worden beloond met de overwinning en de trainer met een super goed gevoel . Thanks boys. Op naar meer.

Verslag en foto Giovanni Degroote