Gepubliceerd: zondag 20 september 2020

U10 verliest nipt in laatste seconden tegen FC Gullegem !!!

U10 Gullegem Gio 1 kopie

Vandaag waren we na een aanpassing op de kalender op zondagmorgen paraat in Gullegem. De terminators kregen vandaag de opdracht om gezamenlijk druk te steken bij balverlies .

Toen we begonnen aan de wedstrijd zag ik dat de opdracht super werd begrepen en opgevolgd. Gullegem was een mooi voetballende ploeg, door dat we ploegdruk staken werd het voor hun ook moeilijk. Van voor kregen we zeker wel de kansen, maar het doelkader werd onze vijand. De terminators bleven hun vizier aanpassen tot het lukte. We kregen in de eerste 15 minuten de kans om van langs achter op te bouwen. Maar met een alerte trainer van Gullegem werd dit geantwoord in het tweede kwart met tegen druk. Wat voor onze verdedigingslinie moeilijker werd om op te bouwen. Dit word een werkpuntje. Einde van het tweede kwart was 2-2.

In het derde kwart kwam door mooie combinaties en 1of 2 spelers die er bovenuit staken daardoor kwam de 2-3 en ook de 2-4 op het scorebord. Maar er werd terug gevochten en al vlug kwam Gullegem terug op 4-4. Trainer geraakte even het noorden kwijt in de wissels en probeerde het goed te maken. Ook ik heb werkpuntjes voor mezelf . Maar los daarvan stonden ze nog even sterk op het veld en we speelden voor de overwinning. We bleven druk zeten waar ik wel trots op was maar helaas kwam in de slot seconden de 5-4 op het scorebord. Jammer 4-4 ging een eerlijke score zijn maar de wedstrijd is pas gedaan als de scheidsrechter afsluit. Als trainer ben ik trots op de ploeg ze hebben goed gewerkt en zijn blijven vechten. Op naar volgende week.

Verslag en foto Giovanni Degroote