Gepubliceerd: zaterdag 12 september 2020

U10 kon Sint-Eloois-Winkel geen pijn doen en bleef met een nederlaag achter !!

IMG 0280 520px

Deze morgen stonden we klaar op ons eigen veld om Sint-Eloois-Winkel te ontvangen. Na wat besprekingen gingen we het veld op voor een rustige opwarming. Had het gevoel dat het zware voormiddag ging zijn met veel loopwerk. In plaats van KSV Rumbeke te roepen bij het starten , hebben onze jongens een nieuwe kreet... KSV terminators.

Na 15 minuten werd mijn gevoel realiteit. Al vlug werden de terminators op achtervolgen aangewezen. We probeerden te voetballen en op te bouwen van langs achter. Het lukte soms redelijk. Op het middenveld en in de frontlinie moesten de terminators tandje bij steken. In bepaalde fases in de wedstrijd lukte het en stond iedereen sterk, dit werd dan ook beloond met een schietkans en doelpunten als gevolg, maar te weinig om de tegenstander pijn te doen. Los van de 6-12 op het scorebord hadden we wel een sterke keeper in doel. Maar na het vele werk liet ook hij soms een foutje vallen.

sponsorbanner 6

Na 30 minuten voetballen zag ik trainer Dirk (U15***) langs de zijlijn en riep ik hem even ter hulp waarvoor mijn dank Dirk. We probeerden nog wat posities te veranderen en de terminators sterk te plaatsen, maar door het reeds vele werk begonnen de rode lampjes te pinken. We verloren duels en werden mooi uit gevoetbald van Sint-Eloois-Winkel. Samengevat niet super slecht gevoetbald soms sterk maar net iets te weinig. Op naar volgende training waar we de werkpuntjes gaan aanpakken. En de terminators klaar maken voor volgende week.

Verslag Giovanni Degroote