Gepubliceerd: zondag 23 augustus 2020

U10 wint in een heerlijke oefenpot tegen KSV Pittem !!

IMG 0280 520px

Zaterdag 22 augustus gingen de U10 van trainer Giovanni Degroote en afgevaardigde Yves Vandoorne een oefenwedstrijd afwerken in en tegen KSV Pittem. De U10 heeft gespeeld met een opdracht "positiespel", winnen was voor de trainer vandaag niet belangrijk maar wel hun opdracht en da hebben ze goed gedaan. Alleen het derde kwart was niet wat het moest zijn.

In de eerste helft kwamen we voor via een actie op de rechterflank, waar ze mooi hun lijn speelden en zo tot een voorzet kwamen die werd afgewerkt door Senne. In het tweede kwart werd het bijna 0-2 via een hoekschop van Seba, maar de doelman wist zijn netten stil te houden. In de tegenaanval vond Pittem wel sterk het doel 1-1 . Het derde kwart ... ja daar was geen bof op dus weinig woorden.

Het vierde kwart was terug top. Ze bouwden op van langs achter, de bal aanname was redelijk goed, de passen kwamen aan en de driehoeken werden gevormd. Na wat duels te winnen van Antoine op de 10 kwam Pavel voor doel voor de 1-2 . Pittem kwam nog paar keer sterk opzetten maar onze doelman (vrouw) Mathias en Fran konden ook onze netten stil houden met behulp van onze verdedigingslijn. Aleandro vond ook naar het einde van de wedstrijd het doelkader. In de wedstrijd had hij al paar keer geprobeerd, maar nu lukte het hem en plaatste de eindscore op het bord 1-3.

Al bij al een tevreden trainer, werkpuntjes werden genoteerd en knopen moeten nog doorgehakt worden. Op naar de volgende oefenwedstrijd voor we de competitie starten.

Speelden voor KSV Rumbeke:

Mathias, Fran, Seba, Xander, Vic, Antoine, Arthur N., Arthur M., Senne, Aleandro, en Pavel.

Verslag Giovanni Degroote