Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020

Eerste overwinning voor de U11 na een collectieve wedstrijd tegen KSV Kortrijk.

U11 Angelo 520px

Zaterdag vertrokken de spelers van de U11 richting KSV Kortrijk. In de heenronde verloren we thuis met 1-3 van deze jongens, maar we wisten dat met hard werk we de jongens van KSV Kortrijk het heel moeilijk konden maken.

Meteen van de start begonnen we goed te voetballen met de afspraken in het hoofd die voor de wedstrijd werden afgesproken probeerden de spelers alles heel goed uit te voeren en kwamen we ook op voorsprong (0-1), helaas kwam de thuisploeg na eventjes concentratieverlies terug op gelijke hoogte (1-1). Maar we lieten ons niet kennen en waren duidelijk de betere ploeg, het was veel zoeken naar het juiste gaatje om tot scoren te kunnen komen er liep net altijd iets verkeerd op het einde van de aanval een mindere pass, een schot dat de verdediger net nog kon keren of de doelman die een mooi redding in huis heeft. Toch konden we de weg naar het doel vinden en de 1-2 scoren, maar nog geen minuut later kon de thuisploeg al de gelijkmaker scoren na een mindere inspeelpass van onze doelman die overigens heel attent in doel stond en goed meevoetbalde, maar kon na die pass de 2-2 niet meer tegenhouden. We lieten ons door deze gelijkmaker ons niet ontmoedigen en bleven samen als ploeg voetballen op zoek naar het derde doelpunt na veel mooie acties en nog een harde knal op de lat konden we in de allerlaatste seconde doen wat de jongens zo hard voor gewerkt hadden, na een mooie harde plaatsbal in de rechterhoek van het doel de 2-3 eindcijfers op het bord plaatsen. Na een mooie collectieve wedstrijd van onze jongens en hiermee onze eerste overwinning van het seizoen boeken.

Besluit: Onze jongens legden snel en in momenten heel verzorgd voetbal op de mat, waarmee de thuisploeg veel problemen kende.

Onze trotse en fiere spelers van KSV RUMBEKE waren:

Doelman Matis Deleye, Gianni Demeulenaere, Achiel Donck, Arnaud Lambrecht, Ibe Leerg, Staf Pype, Jarne Rosez, Joppe Smaege, Loïc Vanhecke, Lars Vanlerberghe.

Dikke duim jongens!!!

Verslag Angelo Ostyn

Foto: ingestuurd door een trotse ouder