Gepubliceerd: zaterdag 10 oktober 2020

U12 werd beloond met ruime winst tegen JV Lo-Reninge, nadat ze hard werken op training !!

Loreninge U12 520px

De bezoekers kwamen van ver deze week, van "bachten de kupe". Lo-Reninge was onze tegenstander van dienst. Ondanks het verlies van vorige week leefde het gevoel dat we toch in stijgende lijn zitten. Er word hard gewerkt op training aan de conditie en het snel rondspelen van de bal.

Twee minpunten waard we al enkele malen onnodig door verloren. Ook is er sedert enkele weken een iets strengere aanpak geweest op training, iets wat voor sommige jongens nodig was. Het bleek al snel dat de stijgende lijn idd klopt. Na 15 min voetballen stond het wel nog 0-0, maar we zagen een mooie start van de match met heel veel inzet en wilskracht. Lo-Reninge bleek een sterke tegenstander te zijn. Winnen zou niet makkelijk worden... In het 2de kwartier werden we toch de betere ploeg, we konden scoren maar de tegenstander scoorde ook hun goaltje en gaven niet af. Ze bleven het ons moeilijk maken. Pas op het einde van het 3de kwartier konden we onze zege min of meer veiligstellen. We begonnen het laatste kwartier met een 4-1 voorsprong. Waar het de vorige wedstrijden dikwijls misliep was het dit keer net het tegenovergestelde. We voetbalde zowaar nog een niveautje hoger in het laatste kwartier terwijl Lo-Reninge het net moeilijker kreeg, mede door de beter wordende conditie van onze jongens! We wonnen uiteindelijk met 6-2!

Dikke proficiat aan onze tien jongens voor deze mooie prestatie. De trein staat op de rails, let's go!

Verslag en foto Davy Caen