Gepubliceerd: woensdag 02 september 2020

U12 wint na een boeiende wedstrijd op het veld van KSV Pittem !!!

U12 Pittem 520px

Afgelopen zaterdag stond voor de U12b van trainer Davy een eerste wedstrijd gepland. Een oefenmatch tegen KSV Pittem. Een paar spelers kwamen vorige week al eens in actie met de A-ploeg van trainer Gerd, maar voor de meesten was dit de eerste echte wedstrijd in heel lange tijd!

Op training werden al wat basisoefeningen gegeven en ook het positiespel werd nog eens herhaald. Het was afwachten wat het ging geven. Pittem, onder leiding van Jacob Wassenaar (ex-Rumbeke) mag men nooit onderschatten. Toch stonden we na 15 minuten spelen al 0-2 voor. Een combinatie van goed voetbal van onze jongens en het iets wat verloren lopen van de tegenstander. Hun mindere positiespel liet ons toe ruimte en openingen te vinden. Naar het einde van het 2de kwartier toe kreeg Pittem wel wat mooie kansen, maar die kansen afwerken lukte zelden of niet.

sponsorbanner 6

Het derde kwartier gingen onze jongens opnieuw voluit, met enkele mooie combinaties, we scoorden ook relatief makkelijk. 2-6 was de stand met nog 15 minuten voor de boeg. In een evenwichtig laatste kwartier, waar Rumbeke toch mooi alles onder controle hield en overzicht bewaarde, kon Pittem toch nog 2x scoren. Ook Rumbeke trof nog 1x raak! Eindstand : 4-7 winst voor Rumbeke!

Een hoopvolle test voor komende zaterdag, wanneer de competitie begint. Voor vele jongens is er nog wat werk aan de winkel, maar erg verwonderlijk is dat niet na bijna een half jaar inactiviteit. Met de nodige inzet en veel enthousiasme op training komen we zeker waar we moeten komen.

Proficiat Alexander, Ruben, Jerome, Mathiz, Nigel, Léon, Viktor, Lyano, Robbie en Lasse met jullie geleverde prestatie en eerste zege!

Verslag en foto Davy Caen.