Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020

Moeilijke wedstrijd voor de IPU13 tegen een sterke KSC Wielsbeke winnend afgesloten.

IPU13 Wielsbeke 1 kopie

Voor de laatste wedstrijd van de heenronde kwamen de jongens van Wielsbeke op bezoek. Via een kort gesprek met hun trainer vernamen we dat ze een tweetal wedstrijden verloren. We mochten ons dan ook niet laten verrassen door de geringe gestalte van hun ploeg.

In het eerste kwartier werden heen en weer enkele speldenprikken uitgedeeld, maar beide keepers gaven geen krimp. Vooral onze keeper Maxant onderscheidde zich met enkele noodzakelijke reddingen. Wielsbeke speelde een ander systeem waar we problemen mee hadden. Gelukkig konden onze achterspelers met Jonas, Leo en Kimi de aanvallen in de kiem smoren. In het tweede kwartier, na aangepast te hebben, kwamen we onze neus aan het venster steken. Jules viseerde twee keer de paal en opnieuw Jules en Robbe mikten over. Na ongeveer halfweg in het tweede kwartier wist Emile de score te openen door een voorzet van Jules binnen te tikken. 1-0 half wedstrijd.

006A4674 1

In het derde kwartier bleven we hoge druk zetten om hen het uitvoetballen te verhinderen. Seppe en Robbe konden enkele ballen onderscheppen en waren op technisch vlak de betere. We lukten dan ook ons tweede doelpunt na een onderschepping en een snelle omschakeling waarbij Jules de afwerker van dienst was. Oscar moest door de opstelling van Wielsbeke zich vooral tot verdedigen beperken en deed dit zeer goed. Even schrokken we op toen Wielsbeke via een onoplettendheid in onze verdediging kon tegenscoren. 2-1. In het laatste kwart wedstrijd werd er veel via de flanken gespeeld en Charles in samenspel met Emile lieten mooie dingen zien. Wielsbeke drukte nog wel, maar het waren Robbe en Seppe die nog de grootste kansen kregen.

Goede wedstrijd van onze jongens die de tactische richtlijnen goed op volgden. Jisse viel helaas gekwetst uit. Ook een goede wedstrijd van onze "nieuwkomers" Oscar en Seppe die meteen goed in het ritme zaten. Proficiat !!!! Eindstand: 2-1

006A4706 1

Speelden:

Leo Goddeeris, Oscar Vercaemst, Jisse Maeyens, Seppe Debal, Kimi Snoeck, Jules Coppé (1), Robbe Delmaere, Maxant Declercq, Jonas Loncke, Charles Vandermeersch en Emile Hameeuw (1).

006A4724 1

006A4733 1

006A4736 1

006A4737 1