Gepubliceerd: woensdag 14 oktober 2020

Sterke prestatie van de IPU13 werd beloond met winst op het veld van Lebbeke !!!

IPU13 lebbeke kopie

Vorig weekend was het tijd voor onze verste verplaatsing van deze competitie naar Lebbeke. Deze ploeg was ons uiteraard onbekend en we wisten niet goed wat we moesten verwachten. Senne moest geblesseerd afhaken zodat we slechts met tien waren.

Onze jongens namen een aarzelende start mede door het feit dat de benen nog wat loom waren na die lange autorit. In het begin van de wedstrijd waren er wat schuchtere pogingen van Leo en Jisse, maar de bal ging steeds naast of kon simpel door de keeper gepakt worden. Het was dan ook even schrikken toen we op achterstand kwamen nadat we de bal niet konden ontzetten dicht voor het doel van Basile. De beentjes waren intussen losgekomen en Leo lukte na tien minuten met een strak schot de gelijkmaker. Een minuutje later bracht Robbe ons op voorsprong met een voorzet/schot waarop de keeper verrast werd. 1-2 na 15 minuten In het tweede kwartier kampeerden we op de helft van de tegenstander. Basile gaf de ballen van achter uit steeds goed mee met Jonas of Kimi die de verderzetting verzekerden. Mathieu behield het overzicht centraal in de verdediging en liet de bal het werk doen. In dit tweede kwartier kwamen we niet in de problemen en via Jisse en Jules werd onze voorsprong uitgebouwd tot 1-4.

In het derde kwartier nam Charles alle twijfels weg met een harde trap. Het spel kabbelde verder en er werd soms wat slordig en nonchalant gespeeld. Net voor het rustsignaal slikten we nog een te vermijden doelpunt. De trainer van Lebbeke rook daardoor zijn kans en moedigde zijn spelers aan om alles op alles te zetten. Al snel werd hij de mond gesnoerd toen de hardwerkende Emile en Jisse er nog eentje in het mandje legden. Lebbeke scoorde nog tegen vijf minuten voor affluiten en zo werd de eindstand van 3-7 vastgelegd.

Alweer een sterke prestatie van heel de ploeg. Proficiat en doe zo verder.

Speelden:

Leo Goddeeris (1), Mathieu Planckaert, Jisse Maeyens (2), Basile Sierens, Kimi Snoeck, Jules Coppé (1), Robbe Delmaere (1), Jonas Loncke, Charles Vandermeersch (1) en Emile Hameeuw (1).

Verslag en foto Wouter Lievens