Gepubliceerd: maandag 12 oktober 2020

IPU13 trok aan het langste eind tegen KFC Varsenare !!!

IPU13 Varsenare kopie

Voor deze eerste inhaalwedstrijd kwam woensdag KFC Varsenare op bezoek. Na een goede opwarming namen onze jongens de match meteen in handen. Ze kwamen meermaals tot een doelrijpe kans, maar de bezoekende doelman was niet te vermurwen. 0-0 na het eerste kwartier.

Ook in het tweede kwartier gingen we op onze elan verder. Doelman Basile keek werkloos toe en moest enkel terugspeelballen opnieuw inspelen. En dan lukte Robbe eindelijk de openingstreffer van de wedstrijd kort voor het rustsignaal na een mooie aanval via de flank. 1-0 halfweg. Vijf minuten in de tweede helft verdubbelden we onze voorsprong toen Senne op de goede plaats stond om een slecht weggewerkte bal binnen te tikken. Net zoals de vorige wedstrijd lieten we onze tegenstander terug in de wedstrijd komen. Er werd teveel ruimte weggegeven en zo kwam Varsenare langszij. 2-2 na driekwart wedstrijd.

"Kansen beter afwerken."

In het laatste kwartier gingen beide ploegen vol voor de overwinning. Er werd snel gespeeld en halfweg nam Jules afstand van zijn tegenstander en trapte vanuit een scherpe hoek raak. Varsenare was van slag en wij drukten het gaspedaal nog verder in. 3 minuten voor tijd verraste Jisse met een lage schuiver de bezoekende doelman. Jules had het laatste woord toen hij mooi overhoeks kon scoren. Een leuke wedstrijd met twee teams die de overwinning wilden. Varsenare beschikte over een sterke keeper die vooral in de eerste helft van de wedstrijd ons het scoren meermaals belette. Sterke wedstrijd van iedereen. Proficiat!

Speelden:

Leo Goddeeris, Mathieu Planckaert, Jisse Maeyens (1), Senne Desender (1), Basile Sierens, Kimi Snoeck, Jules Coppé (2), Robbe Delmaere (1), Jonas Loncke, Charles Vandermeersch en Emile Hameeuw.

Verslag en foto Wouter Lievens