Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020

IPU13 gaat strijdend ten onder tegen een sterke tegenstander KSV Oostkamp.

U13 menen 520px

Op deze zonnige zaterdagvoormiddag reisden we naar Oostkamp. We zagen voor de eerste keer de ploeg van KSV Roeselare die op verplaatsing samen met ons zal spelen. Van Oostkamp is gekend dat ze een sterke jeugdwerking hebben.

Al in de eerste minuten was het duidelijk dat het geen makkie ging zijn. Meteen zetten ze ons onder druk. Na 5 min. werd een slechte pass onderschept en kwam Oostkamp op voorsprong. 1-0. Gaandeweg kwamen we meer in de wedstrijd. Leo, centraal op het middenveld, stond steeds tegen een overmacht maar kon alles blijven belopen. Maxant hield met enkele goede tussenkomsten de 1-0 vast. In het tweede kwartier incasseerden we na 5 min. een tweede tegentreffer na een goede combinatie van Oostkamp. Rumbeke ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Telkens werden we afgeblokt door de verdediging of de goede thuiskeeper. 2-0 halfweg.

We gaven de moed niet op en Basile kreeg twee mogelijkheden. Ook Jules kende pech in de afwerking. Het werd daarentegen 3-0 in...... de 5de minuut. We waren van slag en kregen kort daarna de 4-0 te slikken. Gelukkig lieten we het hoofd niet hangen en probeerden een doelpunt te scoren. Dit lukte helaas niet. Het vierde kwartier werd de tegenstander moe, maar daar konden wij niet van profiteren. De eindstand stond na het derde kwartier op het bord. Geen slechte wedstrijd van onze jongens waarin we zaken zagen die we geoefend hadden in voorgaande trainingen. Oostkamp was een maatje te groot voor ons.

Speelden:

Basile Sierens, Kimi Snoeck, Jules Coppé, Robbe Delmaere, Charles Vandermeersch, Jonas Loncke, Maxant Declercq, Leo Goddeeri, Kasper Geldhof, Louis Mercier en Emile Hameeuw.

Verslag Wouter Lievens

sponsorbanner 6