Gepubliceerd: zaterdag 05 september 2020

Doelpuntenfestival van onze IPU13 op eigen veld tegen SCT Menen !!!

U13 menen 520px

Onze vuurdoop op interprovinciaal niveau is uitstekend verlopen. De "buren" uit Menen kwamen op bezoek. Na de oefenwedstrijd van vorige woensdag op het veld van Menen wisten we waar we aan toe waren.

Bij de eerste aanval was het meteen raak. Na een mooie aanval kon Basile binnentikken. Menen scoorde direct tegen (1-1). Toen namen we resoluut de wedstrijd in handen en 2x Jules en tussenin Kimi brachten ons op een comfortabele 4-1 voorsprong. Achterin hielden met Charles, Leo en Jonas de boel goed gesloten. Basile ontpopte zich als aangever en kon Kimi nog 2x doen scoren. 6-1 na een kwart wedstrijd. In het tweede kwartier lukt Basile zijn tweede na een mooie assist van Kasper. We slikten nog een tegentreffer, maar Senne trof raak na een persoonlijke actie. 8-2. We kwamen niet meer in de problemen en dreven de score nog wat op via Kimi (2x), Jules(2x) en Kasper.

Het derde kwartier werd gestart met een tegendoelpunt. Kasper behield meermaals het overzicht en Jules kon daarvan profiteren (14-3). Robbe kreeg een andere positie toegewezen en scoorde prompt 2 keer. Ook Jonas lukt zijn doelpuntje en in de laatste min. loste Maxant een bal en een gevolgde speler kon tegen scoren (17-4). Het spel verwaterde wat, maar Jules en de opgelopen Maxant scoorden een doelpunt. Louis hield achterin goed stand tegen een speler van grote gestalte. Er kwam nog een tegengoal en Jules scoorde via het been van een tegenstander zijn 7de van de middag. Kort voor tijd slaagde Leo er in om zijn goaltje mee te pikken en bracht daarmee de eindstand op 21-5.

Mijn complimenten aan de spelers van Menen en hun trainer met de fair play ondanks de nederlaag.

Speelden:

Basile Sierens (2), Kimi Snoeck (5), Jules Coppé (7), Robbe Delmaere (2), Charles Vandermeersch, Jonas Loncke (1), Maxant Declercq (1), Leo Goddeeris (1), Kasper Geldhof (1), Louis Mercier en Senne Desender (1).

Verslag en foto Wouter Lievens