Gepubliceerd: zaterdag 03 oktober 2020

U17 wint met forfaitcijfers op het veld van KVC Ardooie !!

IMG 3413 kopie

Zaterdag 3 oktober gingen de mannen van U17 onder leiding van trainer Krist richting Ardooie. Trainer Krist maakte een mooi matchverslag. Ontdek hieronder wat zijn ploeg heeft uitgestoken in Ardooie.

De match ging wat traag van start, beide ploegen met weinig initiatief, wel wat veldoverwicht voor Rumbeke, maar goede kansen bleven uit, ook bij de thuisploeg geen gevaar voor onze verdedigers, Lennert bleef werkloos. In minuut 18 een eerste corner voor Rumbeke, Siebe trapt deze naar de tweede paal waar een inlopende Simon de 0-1 scoorde. In de tweede periode zelfde beeld, nu wel meer gevaar van blauw-wit, ook bleef het opletten voor enkele gevaarlijke tegenprikken van de thuisploeg, Lennert moest een paar keer gepast tussenkomen. Met nog 5 minuten te spelen een goede combinatie tussen Nemo en Siebe, met mooi balletje voor Simon die de 0-2 kan scoren. Enkele minuten later is het Dré die perfect inspeelt naar Emiel die met een strak schot de 0-3 ruststand tegen de netten knalt.

Na de rust een mindere periode van beide ploegen, bijna geen kansen bij één gevoetbald, dus ook geen goals. In het laatste deel van de match weer Rumbeke boven, Simon wordt de diepte in gestuurd en levert mooi in naar de mee opgekomen Tuur, deze is niet egoïstisch en legt de bal panklaar voor Thibo die voor de 0-4 zorgt. Enkele minuten later kan Simon alleen op doel, omspeelt de keeper en legt de 0-5 in het mandje. Op 5 minuten van het einde gaat Tuur zijn kans, zijn knal spat uiteen op de paal. Het blijft 0-5.

Verslag Krist Verfaillie