Gepubliceerd: maandag 28 september 2020

U17 scoort vlot op eigen veld tegen KFC Lendelede Sport !!!

IMG 3413 kopie

U17 van trainer Krist doorstond de stormachtige zaterdagavond met glans tegen KFC Lendelede Sport, trainer Krist kon ons een verslag van de match bezorgen.

Op een stormige zaterdagmorgen starten we de match met storm Odette in de rug, toch is de eerste aanval van de bezoekers, doelman Lennert kan de bal gewoon plukken en met een verre trap Simon bedienen die op zijn beurt meegeeft met Siebe, hij twijfelt niet en schiet meteen de 1-0 tegen de netten. In de 10de minuut een goede poging van Nemo, hun keeper kan verweren in hoekschop, De corner van Siebe verdwijnt via een verdediger in eigen doel en het staat 2-0, in minuut 15 nog een bal op de paal na hoekschop van Siebe.

In de 2de periode meteen terug veel druk van Rumbeke, in minuut 3 , besluit Simon in het zijnet. In minuut 5 zet Siebe met mooi pasje Nemo alleen op weg naar doel, hij beslist met een lobje te proberen..... het staat 3-0 . In minuut 10 een ingooi van Siebe naar Simon, deze speelt door naar Nemo en hij scoort de 4-0, meteen de ruststand. Na de pauze gaat blauw-wit op zijn elan verder, weeral na een hoekschop, getrapt door Siebe scoort Simon de 5-0, enkele minuten later scoort Simon alweer, 6-0. We beginnen wel slapper aan die laatste periode, enkel een schot van Bjarne wordt door hun keeper via onderkant lat gered, halverwege scoren de bezoekers een eerredder.. eindstand 6-1

Verslag Krist Verfaillie