Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020

U17 wint overtuigend op het veld van SC Oostrozebeke !!!

IMG 3413 kopie

Afgelopen zaterdag 19 september gingen de U17 onder leiding van trainer Krist Verfaillie richting Oostrozebeke. Trainer Krist kon ons een matchverslag doorsturen voor op de website, alvast dank.

De match begon evenwichtig, de thuisploeg dreigde een paar keer, maar onze verdedigers lossen alles goed op, van de blauw-witte kant kwam vooral dreiging door Simon, die op snelheid een paar keer voor gevaar zorgde. Pas in minuut 13 kon hij de keeper verslaan, zijn balletje rolde via de paal in doel. In de tweede periode meteen meer dreiging van Rumbeke, in minuut 5 kon Simon een tweede keer scoren en zo de stand op 0-2 brengen. De thuisploeg bleef pogingen ondernemen vanuit de tweede lijn, een attente goalie Lennert moest met een knappe redding de aansluitende treffer verhinderen. In minuut 17, een mooie aanval op rechts, Simon bedient Tuur , die speelt mooi in op de inlopende Dré en Dré met een plaats balletje voor de 0-3. In de laatste minuut voor rusten wordt de thuisspits foutief afgestopt met een penalty als gevolg, zij scoren net voor rust de 1-3.

Na de pauze wordt wat nonchalant gevoetbald door Rumbeke, de thuisploeg komt beter en beter in de match, maar in deze periode wordt niet gescoord. In de laatste periode zetten onze blauwwitten terug veel meer druk voorwaarts. In minuut 7, een schot van Dré dat door de keeper wordt gelost, Simon is er als de kippen bij om zijn derde van de morgen binnen te tikken, 1-4. In minuut 10 zet Thibo Bjarne op weg op de linkerflank, zijn voorzet wordt door Siebe teruggelegd naar Thibo die niet twijfelt en de 1-5 scoort. Op enkele minuten van het einde wordt Siebe de diepte ingestuurd door Nemo, hij omspeelt mooi de keeper en legt de eindstand vast 1 - 6.

Verslag Krist Verfaillie