Gepubliceerd: maandag 12 oktober 2020

U21 knokte zich naar de overwinning tegen FC Gullegem !!

U21 Gullegem kopie

Zondag 11 oktober mochten de U21 gastheer spelen voor rood-witte jonkies uit FC Gullegem. We wisten op voorhand dat het alvast geen gemakkelijke klus ging worden om de drie punten in eigen huis te houden. 

KSVR begon direct gretig aan de wedstrijd en kon de bezoekers tonen wat we in onze mars hadden. In de 12de minuut kon A. Ghergu met een heerlijke kopbal de score openen via een hoekschop van J. Malfait (1-0). KSVR bleef maar doorduwen en amper 2 minuten later kon onze zwarte parel M. Ibrahim het leer onderscheppen wanneer de keeper van Gullegem onvoldoende kon inspelen op zijn verdediger. M. Ibrahim kon het leer koelbloedig in het mandje deponeren (2-0). KSVR op rozen, dat dachten ze, want Gullegem liet het hier niet bij en kon in de 20ste minuut antwoorden waardoor de wedstrijd terug volledig alle kanten uit kon gaan (2-1). Beide teams wilden meer, Gullegem kwam iets meer in de wedstrijd en onze jonkies lastig maken, maar de defensie en goalie waren wakker geschud met dit tegen doelpunt en waren constant op hun hoede. Op slag van rust kon J. Malfait een heerlijke voorzet geven richting A. Ghergu die op zijn beurt het leer tegen de netten tikte (3-1). 

Bij aanvang van de tweede helft nam Gullegem het heft in handen en dat resulteerde al in de tweede minuut van tweede helft in een 3-2. KSVR liet het niet zomaar gebeuren en amper één minuut later was M. Ibrahim doorgebroken en de keeper legde onze zwarte parel op de rand van de zestien tegen de grond. Vrije trap voor KSVR op de rand van de zestien, maar jammer genoeg kwam er niets van in huis. Gullegem bood stevig weerwerk en onze goalie J. Kenzi en de defensie glipten telkens door de mazen van het net met dank aan Gullegem die de doelkansen de nek omwrongen. In minuut 69 mocht E. Staelens een vrije trap nemen aantal meters voor de zestien. E. Staelens kon deze vrije trap perfect rond de muur krullen en net naast de paal in doel plaatsen (4-2). KSVR kon de wedstrijd gecontroleerd uitspelen. 

Scoorden: 

12' (1-0) A. Ghergu,

14' (2-0) M. Ibrahim,

20' (2-1),

45' (3-1) A. Ghergu,

47' (3-2),

69' (4-2).

KSV Rumbeke:

J. Kenzi, J. De Bosschere, J. Vanacker, R. Willemans, W. Remaut, J. Van Eeckhoutte, A. Verfaillie, R. Lybeer, E. Staelens, A. Ghergu, J. Malfait, E. Donck, J. Ibrahim, M. Ibrahim.

Verslag en foto Kurt Maddens