Gepubliceerd: zondag 04 oktober 2020

Prachtige overwinning van U21 op het veld van KWS Desselgem !!!

U21 kopie

Voor velen van de KSVR-Jonkies was het een héél vroege morgen want om 8 uur op een zondagmorgen 4 oktober moesten ze aanwezig zijn in de kleedkamers van KWS Desselgem om de match aan te vatten om 9uur. Niet alleen een vroege morgen maar het was dan ook nog een natte en winderige morgen in Desselgem.

Bij de start van de wedstrijd begonnen onze jonkies redelijk elkaar te vinden. De thuisploeg kwam soms opzetten maar dicht bij onze doelman kwamen ze niet. De jonkies hadden er duidelijk zin, doelkansen kwamen aangevlogen één na één maar de afwerking liet volledig de wensen over. Waarschijnlijk waren de ogen van onze jonkies nog niet volledig open om de netten van het Desselgemse doel te vinden. We waren te nonchalant bezig met de afwerking. Niet tegenstaande dat we de weg naar de netten nog niet vonden konden de thuisploeg in de tang houden. Maar in de laatste minuten van eerste helft kwamen ze opzetten en kregen we bijna deksel op de neus, gelukkig hield onze goalie J. Kenzi zijn netten schoon.

Tweede helft tapten onze jonkies uit een andere vat. We werden meer efficiënt en dat resulteerde in de 52ste minuut wanneer Y. Raes zijn nummerke kon opvoeren en de ban kon breken om het leer heerlijk tegen de netten te knallen, eindelijk de verlossende 0-1 stond op het bord. KSVR bleef door doen op hun elan maar het duurde tot in de 70ste wanneer A. Ghergu het leer kon afleggen richting J. Vanacker die op zijn beurt dacht om een voorzet te geven, maar uiteindelijk het leer lekker in de kruising zag binnengaan (0-2). Kort erna opnieuw J. Vanacker aan het kanon, maar nu zag hij leer pardoes op de deklat afketsen. De thuisploeg liet het hier niet bij en probeerde hun eer redder te scoren en dit lukte dan ook nog in de 80ste minuut (1-2). Maar onze jonkies namen hier geen vrede mee en twee minuten later viel het antwoord en kon R. Lybeer uiteindelijk zijn goaltje meepikken en de 1-3 in het mandje droppen. Nog geen minuut later scoorde R. Lybeer o zo heerlijk de 1-4. KSVR jonkies knokten zich naar deze prachtige overwinning, proficiat gasten !!!

Scoorden:

52' (0-1) Y. Raes,

70' (0-2) J. Vanacker,

80' (1-2),

82' (1-3) R. Lybeer,

83' (1-4) R. Lybeer.

KSV Rumbeke:

J. Kenzi, J. De Bosschere, J. Vanacker, R. Willemans, S. Maertens, J. Vansteenkiste, A. Verfaillie, Y. Raes, R. Lybeer, E. Staelens, A. Ghergu, J. Malfait, L. Storie, E. Donck, M. Ibrahim.

Verslag Kurt Maddens