Gepubliceerd: zondag 04 oktober 2020

Winst voor GR Berry tegen SK Westrozebeke bezorgt hen een prachtige 12 op 12 !!

IMG 3413 kopie

Op Westrozebeke is nooit makkelijk, we waren bij de les van minuut 1. Slechts enkele minuten later werkte Dieter een mooi lang uitgespannen actie af. We bleven de wedstrijd controleren na een mooie solo werkte Jani even mooi af. Zo gingen we de rust in bij een 0-2 voorsprong.

Na rust waren we niet wakker en vergaten we te voetballen, wel moeilijk met de wind, mag gezegd worden. De thuisploeg kreeg hulp van de man met de fluit een loepzuivere handsbal werd niet teruggefloten en zo 1-2. We herpakten ons snel en toen de thuisdoelman ons een handje hielp met een bal in eigen doel te verwerken 1-3 kwamen we niet meer in de problemen en nemen we de 3 punten huiswaarts mee. Meer dan verdiende overwinning en zo staan we met 12 op 12 mooi aan kop. Dank aan doelman Giani voor te willen meedoen, ook onze Seppe, alle 2 speelden ze een knappe match. Voetjes op de grond en zolang mogelijk op deze manier verder doen. Proficiat mannen.

Verslag Berry Deceuninck