Gepubliceerd: zondag 27 september 2020

Gewestelijke reserven (Berry) spelen KSK Geluwe van de mat !!!

IMG GR Berry 1 520px

Op een regen en stormachtige zondag kwamen de mannen van Geluwe op bezoek in de hel van Werkvikhove.

De wedstrijd begon matig door Lude zijn aanwezigheid. Om een verre inworp stond onze rots in de branding Olivier 'the machine' dhondt op de juiste om de openingstreffer binnen te schieten. 1-0 prachtige start! Stijn ' das kampfschwein' onderschepte perfect de bal en stak direct door richting Siebe ' de Siebalik'. Lionel Messi kon dit niet beter gedaan hebben. De 2-0 was een feit! Een magistrale lob vanop 25 meter waarvan Pep Guardiola zou van watertanden. We speelden de eerste helft op een mature wijze uit. 2-0 aan de rust.

Bij het begin van de 2de helft moest Lude dringend naar de zee om te gaan brunchen # sloefke. We brachten ook ons jeugdtalent en benjamin Seppe in de ploeg. Op een vrije trap van onze Carlos Puyol van de armen Mathijs, buffelde onze Seppe het doel aan flarden! 3-0 match gespeeld. 2 minuten later terug een mooie collectieve aanval en op een voorzet scoorde opnieuw Seppe de 4-0. Daarna kregen we nog een resum aan kansen door het loopvermogen van onze Louis 'hazard' Defour. Maar storm Odette ontbont haar duivels. Proficiat aan gans de ploeg. 9 op 9 een goede start van het seizoen.

Verslag Siebe Decru

sponsorbanner 7