Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020

Knappe overwinning  voor GR Berry op het veld van FC Passendale !!

IMG 3413 kopie

Zondag 20 september trokken de gew. res. van Berry richting de kaasmakers van Passendale, toen we aankwamen zagen we dat ons terrein niet echt erbarmelijk bij ligt. 

Na 2 minuten was er al getreuzel in de verdediging van de kaasmakers en Dieter strafte dat genadeloos af 0-1. We speelden mooi voetbal en tikten ze bij momenten tuurleleur. Na 30 minuten begonnen we mee te doen in hun spel, lange ballen en vele duels wat niet onze sterkte is. Niet veel later was het bingo 1-1, zo gingen we rusten.

Na de koffie haalden we weer ons mooi voetbal boven, mooie voorzet van op rechts en jawel onze kleine bi de rust ingevallen. Seppe knikkerde staalhard met het hoofd de 1-2 tegen de touwen. Nu kwamen de kaasmakers er niet meer aan te pas. Kort voor tijd legde Seppe mooi achteruit en Dieter poeierde zijn 2de van de dag binnen, mooie driepunter als je wist dat er 4 van hun fanion spelers meededen. Zo zie je dat we van niemand schrik moeten hebben. Als we op iedereen kunnen rekenen iedere week zijn we tot mooie dingen in staat. Onze Gio die gekwetst moest toe kijken, riep de manschappen met hart en ziel naar deze mooie overwinning, Steven deed net hetzelfde alsook Tommy die gekwetst is was aanwezig. Zo zie je dat we een hechte groep zijn. Nogmaals Seppe bedanken voor zijn bereidwilligheid om mee te doen.

Enige tegenvaller was Fourke die na de match in plaats van gerstenat bracht hij Ice Tea binnen.

Eindstand:

FC Passendale - GR Berry : 1 - 3

Verslag Berry Deceuninck