Gepubliceerd: maandag 14 september 2020

GR Berry winnen stijlvol de mandelderby tegen KSK Oostnieuwkerke !!

IMG 0239 kopie

Zondag 13 september 2020 konden de mannen van de gewestelijke reserven onder leiding van Berry hun eerste competitie wedstrijd afwerken op het Rumbeekse Sportpark Trainer Berry bezorgde ons een verslag van de match dat je hieronder kan lezen, waarvoor dank Berry.

Mooi begin van het nieuwe seizoen vanaf minuut 1 waren de blauwhemden bij de zaak. Mooie combinaties van achteruit voetballend kwamen we 2-0 voor via 2 maal Dieter. Net voor rust legde Siebe aan en krulde het leer mooi in de winkelhaak binnen, zo gingen we rusten met een geruststellende voorsprong.

We kwamen wat laks uit de kleedkamer en na een dik halfuur in de tweede helft werd het 3-1 dat deed iedereen wakker worden en ons spel werd opnieuw beter. We troffen nog de paal en enkele prima reddingen van de bezoekende doelman. Net voor affluiten kwam het moment van Jani die met een heerlijke beweging zijn tegenstander voorbij ging als een volleerde balvirtuoos de bal panklaar voorschotelde en de goed meelopende Seppe de 4-1 voorsprong kwam aanbieden. Ook onze verdediging eens vermelden die een goede wedstrijd speelde, onze doelman Brutus die alles uit het luchtruim plukte en goed mee voetbalde.

Een dikke dank u wel aan Seppe die ons uit de nood hielp om mee te doen en zijn goede match bekroonde met een doelpunt. Dank U wel trainers Geert en Kris dat hij met ons mocht aantreden. Zo zijn we positief begonnen aan het seizoen en kunnen we de volgende weken de positieve lijn doortrekken.

Eindstand:

GR Berry - KSK Oostnieuwkerke : 4 - 1