Gepubliceerd: maandag 21 september 2020

Ontketend Rumbeke (GR Danny) zorgt na de rust voor monsterscore tegen KFC Doomkerke !!!

IMG 3443 1

Onze tweede competitiewedstrijd moesten we gastheer spelen voor Doomkerke, een lekker weertje en we hadden er veel zin in. De focus was aanwezig bij de spelers en zelfs keeperstrainer Rik Demeyere had er veel zin in want hij mocht het scorebord bedienen.

Na een korte studieronde was het Jelle Cappelle die de perfecte assist afleverde voor Tom Anseele, Tom werkte beheerst af. Doomkerke voetbalde aardig mee en probeerde snel die openingstreffer weg te werken maar nog voor het halfuur konden we de score verdubbelen. Eerst kon Jelle Cappelle nog Diego Varrewaere mooi bedienen maar Diego mikte voorlangs. De volgende was wel prijs, Gianni Vansteenkiste kon met een hard schot uitpakken, de Doomkerkse doelman moest de bal lossen en Tom Anseele knikte met het hoofd binnen. De daaropvolgende 3-0 werd onterecht afgekeurd en in de plaats werd het 2-1. Zo mochten we zeker niet verslappen maar 5' voor rust kon Sander Vynckier de bal in de vlucht heerlijk binnenpoeieren en hadden we weer een beetje ademruimte. Nog voor rusten konden we nog 2x gevaarlijk zijn, Gianni Vansteenkiste plaatste de bal op de paal na knap samenspel en Tom Anseele mikte de laatste kans voor de rust net naast.

006A3422 1

Het was heel duidelijk aan de rust dat we op dat elan moesten verder gaan en dat we niet mochten verslappen, maar wat er na de rust gebeurde was fenomenaal. Rumbeke zette zijn turbomotor aan en we speelden de tegenstander helemaal tureluurs. Kans na kans volgde elkaar op, allereerst kon Jonathan Simoens de flank afdweilen en zijn voorzet bereikte Tom Anseele die naast besloot. Maar uitstel is geen afstel, nu kon Nelis Sabbe de perfecte pas geven en Tom Anseele legde zijn derde in het mandje. En dat Arthur Bauwens een tijdje niet kon spelen was ook duidelijk te merken, Arthur speelde het klaar om in 8' de weg naar het doel 4x te vinden. Telkens werd hij ook perfect bediend door achtereenvolgend Tom Anseele, Jonathan Simoens en 2x Jelle Cappelle. Zo stond al vlug de 8-1 op het scorebord die Rik Demeyere naar behoren bediende. Tussenin legde Tom Anseele nog een kans over en moest de Doomkerkse doelman nog een schot van Diego Varrewaere pareren. Maar dat de dubbele cijfers er gingen komen was duidelijk, want met nog 22' op de klok legde Tom Anseele zijn vierde binnen na een prima assist van Nelis Sabbe. Zo werd de 9-1 bereikt en bijna meteen de 10-1 maar de solerende Thibaut Simoens had het geluk niet aan zijn kant en mikte zijn perfecte actie af net naast het doel. Ook een vrije trap van Nelis Sabbe zeilde over maar Nelis Sabbe kon wel weer een volgende perfecte assist afleveren aan Arthur Bauwens die netjes scoorde. De dubbele cijfers waren een feit en duiveltje uit een doosje Arthur Bauwens scoorde nog zijn zesde van deze zondagmorgen na een mooie assist van Thibaut Simoens. Het laatste wapenfeit was een schot van Nelis Sabbe die de bezoekende doelman moest lossen en Gianni Vansteenkiste had de eer om de eindstand op het bord te zetten. Ook onze verdedigers speelden een hele sterke partij waarin ze elkaar perfect vonden en verstandig voetbal speelden.

Doomkerke was de 2de helft nergens meer en we konden dan ook heerlijk voetbal op de mat brengen, met mooie acties en prima looplijnen hebben we vandaag een schitterende prestatie neergezet maar volgende zondag wacht een nieuwe opdracht en hopen we op deze ingeslagen weg verder te werken......... Alvast nen dikke proficiat voor deze beresterke prestatie na mooi collectief voetbal !!!!

006A3455 1

Doelpunten:

10' (1-0) Tom Anseele,

24' (2-0) Tom Anseele,

35' (2-1),

40' (3-1) Sander Vynckier,

46 (4-1) Tom Anseele,

48' (5-1) Arthur Bauwens,

53' (6-1) Arthur Bauwens,

54' (7-1) Arthur Bauwens,

56' (8-1) Arthur Bauwens,

68' (9-1) Tom Anseele,

75' (10-1) Arthur Bauwens,

78' (11-1) Arthur Bauwens,

83' (12-1) Gianni Vansteenkiste.

Speelden mee:

Sam Vandenborre, Cedric Noseda, Matthieu Willemyns, Stefan Lefevre, Diego Varrewaere, Thibaut Simoens, Jelle Cappelle, Tom Anseele, Nelis Sabbe, Sander Vynckier, Gianni Vansteenkiste, Tuur Devos, Jonathan Simoens en Arthur Bauwens.

Verslag Danny Varrewaere

Foto's Kurt Maddens

sponsorbanner 5