Gepubliceerd: maandag 14 september 2020

Deugddoende eerste overwinning voor de GR Danny tegen KFC Eendracht Hooglede !!!!

IMG 1122 kopie

Deze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen begon al meteen met wat extraatjes, er was een scheidsrechter aangeduid maar toch lukte het niet om hem op Rumbeke te krijgen. Hij had inmiddels een andere wedstrijd toegewezen gekregen en zo moesten we zelf op zoek. Gelukkig konden we rekenen op Steven Boessens die zijn zondagmorgenslaapje met plezier opofferde waarvoor nen dikke merci!

Intussen tikte de tijd rustig verder en konden we al het eerste doelpuntje meepikken bij de reserven van Berry. Toen Steven Boessens eraan kwam konden we dan ook meteen beginnen op de niet zo'n denderende grasmat waarbij de bal vele capriolen kan maken. Meteen wilde de tegenstander ons vast zetten maar de jonge garde van Hooglede moest algauw het initiatief over laten aan de Rumbeke boys. Na 3' was de openingstreffer al bijna binnengekopt door Tom Anseele na hoekschop van Gianni Vansteenkiste maar de bal zoefde naast het doel. Bij de volgende kans net na het openingskwartier was onze eerste treffer dan wel een feit, Jelle Cappelle zorgde voor de assist en Tom Anseele zette zijn teller op 1 ......... Ook Gianni Vansteenkiste liet zich niet onbetuigd maar Gianni zag zijn schot gered worden door de Hoogleedse doelman. Tom Anseele kon zijn teller al op 2 zetten maar Tom miste voor open doel, de precisie moet nog beetje komen na lange afwezigheid. Zo probeerde Tom Anseele dan voor een assist en kon Thibaut Simoens aanleggen maar zijn schot werd niet gekadreerd. Net over het halfuur probeerde Gianni Vansteenkiste een solootje op te zetten maar hij zag het gestuit worden en zo kon Jelle Cappelle de solo verder zetten en de score zo verdubbelen. Deze 2-0 kwam als geroepen was de wedstrijd was een beetje aan het verwateren ondanks het zonnetje boven Wervickhove.

sponsorbanner 5

We konden dan ook met een redelijk gerust gemoed gaan rusten bij deze 2-0 score, we wilden de tweede helft dan ook zo snel mogelijk een derde prikken om deze wedstrijd dood te maken maar moesten zeker nog in de beginfase ervan attent blijven zodat Hooglede de aansluitingstreffer niet kon netten. En het begon een beetje op eenrichtingsverkeer te lijken want we konden de tegenstander nu op eigen helft terugdrijven. Dat het aan het begin van het seizoen is kon je toch merken aan de mooie kansen die telkens nog de nodige precisie missen. Zo kwam ook Sander Vynckier aan een mooie kans aan het begin van de tweede helft maar de bal ging van dichtbij net over. Nog voor het halfuur was het telkens de afwerking die in gebreke bleef, zo was er een kans voor Nelis Sabbe die ook over het doel ging en ook Tom Anseele en Sander Vynckier konden de derde treffer niet op hun rekening schrijven. Toen hadden we nog een klein oponthoud want scheidsrechter Steven Boessens kon niet meer verder door een verrekking en het laatste kwartier nam mijn staflid Rik Demeyere over en hij kon niet verder om 5' voor affluiten de bal op de stip te leggen toen Thibaut Simoens werd gehaakt. De elfmeter werd perfect binnengetrapt door Cedric Noseda. In de slotminuten kon uitblinker Stefan Lefevre de 4-0 op het bord zetten na een geharrewar voor het Hoogleeds doel en werd de wedstrijd afgefloten.

We hebben onze eerste driepunter beet en hopelijk volgen er nog heel vele................ We onthouden nog een beetje werkpuntjes en trekken dan weer volgende zondag ten strijde...................

Doelpunten:

17' 1-0 Tom Anseele

34' 2-0 Jelle Cappelle

86' 3-0 Cedric Noseda (strafschop)

89' 4-0 Stefan Lefevre

Speelden mee:

Sam Vandenborre, Ivan Buysse, Cedric Noseda, Matthieu Willemyns, Stefan Lefevre, Jasper Caron, Thibaut Simoens, Jelle Cappelle, Tom Anseele, Nelis Sabbe, Gianni Vansteenkiste, Diego Varrewaere, Sander Vynckier en Sander Pattyn.

Verslag Danny Varrewaere