Gepubliceerd: zaterdag 12 september 2020

Fenomenale winst voor de beloften op het veld van KSV Bredene !!!

bredene beloften 1 520px

Eindelijk konden de Provinciale Beloften ook aan hun competitie starten voor het nieuwe seizoen 2020-2021. Zaterdag 12 september 2020 gingen de mannen van P. Bailliu op uitstap naar Bredene. De coach zat vol stress en was enorm zenuwachtig voor deze match, want KSV Bredene was voor ons in de voorbije jaren het zwarte beest. We konden amper winst boeken aan het zee'tje in Bredene. Op het wedstrijdblad zagen we dat beide ploegen met een vrije jonge ploeg op de grasmat gingen aantreden.

Het startschot was amper gegeven en KSVR kon al meteen hun stempel drukken via ons duivejongske T. Duijvejonck die al na 15 seconden het leer snoeihard op deklat kon knallen. Men zag direct dat onze jonge garde duidelijk zin had om op deze zonnige zaterdag in Bredene een matchke te voetballen. KSVR kon voortdurend heerlijke combinaties op de grasmat brengen. In minuut 6 een heerlijke actie van T. Duijvejonck naar S. Coucke die op zijn beurt L. Cardoen kon bedienen die de 0-1 heerlijk tegen de netten kon hangen. KSVR bleef de thuisploeg van kastje naar de muur spelen of beter gezegd van de ene zijlijn naar de andere en crossen maar die bal. KSVR speelde heerlijk voetbal en mooie combinaties werden met de vloot voorbij gevaren. Op het kwartier kon M. Beerland met heerlijk afstandsschot het leer met een knal van een schot tegen de netten vlammen nadat T. Duijvejonck het leer heerlijk had afgelegd naar M. Beerland (0-2). Bredene kwam nog af en toe piepen op onze helft en probeerde onze achterlinie en goalie te verschalken maar dat was buiten onze defensie en goalie gerekend. Ze waren allemaal attent om te verhinderen dat de thuisploeg kon scoren. KSVR bleef op elan doordraven, doelkansen werden met de vloot aangebracht, aantal doelkansen werden zuiver de nek omgewrongen, als men het leer perfect in de loop en in de voeten krijgt en nog over het lege doel kan trappen , betekent dat we soms wel nonchalant waren bij de afwerking. Net het halfuur voorbij stond L. Cardoen nog eens aan het kanon en de 0-3 was een feit. De thuisploeg bleef kranig doordoen maar alle jonge blauwe garde van KSVR waren constant op hun goede en lagen steeds op de loer om het leer te onderscheppen. We gingen rusten met een 0-3 ruststand. 

sponsorbanner 4

Nu is het alvast opletten geblazen na de rust, want aan de rust gaat de thuisploeg wel een donderpreek van hun coach gehad hebben. Enfin, onze jonge garde moet gewoon hun spel blijven doordoen waarmee ze de eerste helft hebben afgesloten. Zo gezegd, zo gedaan amper 2 minuten ver in de tweede helft kon A. Verfaillie het leer heerlijk op de slof nemen en de netten daverden op de grondvesten in Bredene (0-4). Kort erop vrije trap voor KSVR, T. Duijvejonck nam deze vrije trap en zag het leer op de paal uit één spatten. KSVR was heer en meester in Bredene. KSVR zorgde voor een waar voetbalspektakel op Bredense bodem. In de 64ste minuut kon de jongste telg van de jonge garde T. Decru de forfait cijfers op het bord zetten (0-5), nadat T. Duijvejonck een heerlijk assist gaf. Luttele minuten later kon T. Decru zijn tweede van namiddag tegen de netten knallen nadat S. Coucke nu de aangever was (0-6). KSVR bleef als een sneltrein door denderen op het Bredense veld. Met nog een kwartier op de klok kon A. Verfaillie het leer o zo lekker tegen de netten knallen (0-7). In de 77ste minuut was het opnieuw raak voor KSVR, dit maal was opnieuw A. Verfaillie die de 0-8 op het bord kon prikken. Bredene gaf de moed niet op en kon onze defensie wat moeilijk maken , maar ze bleven constant attent, onze jonge garde wilde absoluut de 0 houden. Met nog 5 minuten te gaan kon ons Messi-Boy met het leer op wandel gaan vanaf halverwege het veld richting doel, zal hij het koelbloedig afmaken of niet. Het zag er eventjes twijfelachtig uit en inderdaad A. Ghergu kon de 0-9 koelbloedig tegen de netten knallen. Damn, zou het nog lukken om de dubbele cijfers op het bord te krijgen of niet. Het zag er naar uit dat het niet meer ging lukken, maar zeg nooit nooit. Op de val greep van de 90 minuten kon ons duivejongske toch zijn goaltje meepikken. T. Duijvejonck had de eer om de 0-10 tegen de netten vlammen. 

Man man man, wat een matchke, wie had dit gedacht om met zo'n cijfers op Bredene te winnen. Maar soit, we hebben het toch maar gedaan om met dubbele cijfers te winnen, we hebben heerlijke dingen gezien van onze jonge garde op de mat. Maar we blijven met de beide voeten op grond. Volgende week vrijdag ontvangen we VV Tielt op het Rumbeekse Sportpark. We weten van het verleden dat het alvast een andere koek ga zijn dan deze match. Onze coach P. Bailliu gaat zijn jonge garde wel met hun beide voeten terug op de grond zetten en ze opnieuw warm maken om deze confrontatie aan te gaan met Tielt. Zo hebben ze in Bredene al een voorsmaakje gehad van Rumbeke , morgen zondag 13 september gaan onze Dames op bezoek bij Bredene, laten we met z'n allen duimen dat ze ook met winst terug naar Rumbeke kunnen keren. 

Proficiat boys en jonkies voor jullie prestatie in Bredene, iedereen heeft zich voor de volle 100% gesmeten in de wedstrijd, nooit opgeven en denken dat we 0-3 voorstaan dat het al gespeeld, voetbal moet altijd gespeeld worden tot de volle 90 minuten voorbij zijn. Oja, onze goalie's hebben een eerste cleansheet vast van het nieuwe seizoen in de competitie, hahaha Vonckie voelt concurrentie ivm cleansheets. Top mannen. Geniet van deze zege. Volgende wedstrijd starten we terug vanaf nul en zal het opnieuw knokken zijn voor ieder bal. Forza KSV Rumbeke !!!!!

Scoorden:

6' L. Cardoen (0-1),

15' M. Beerland (0-2),

31' L. Cardoen (0-3),

47' A. Verfaillie (0-4),

64' T. Decru (0-5),

68' T. Decru (0-6),

75' A. Verfaillie (0-7),

77' A. Verfaillie (0-8),

85' A. Ghergu (0-9),

90' T. Duijvejonck (0-10).

KSV Rumbeke:

N. Deleye, J. Kenzi, J. Vanacker, W. Remaut, A.Lejthija, S. Coucke, M. Beerland, A. Verfaillie, S. Van Coillie, L. Cardoen, T. Decru, T. Duijvejonck, L. Kemel, R. Willemans, A. Ghergu.

Verslag en foto Kurt Maddens

sponsorbanner 3

Crombez 500px   soliver 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px
                 
Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px
                 
Potragar 500px   seppesgranola 500px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px

hoofdbannersite 2019 2020 1100

SECRETARIAAT:

Secretaris - Gerechtigd Correspondent:

Filiep Cneut

gsm:  0496/63.14.52

e-mail:  filiep@svrumbeke.be

adres:  Kasteeldreef 4A , 8800 Roeselare

 Jeugdsecretariaat:

Ann Verdonck

gsm:  0472/92.09.16

e-mail jeugd:  jeugd@svrumbeke.be

WEBSITE:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  web@svrumbeke.be

website:  www.svrumbeke.be

logoembleemksvrokfull

TERREINEN & INFO:

e-mail:  info@svrumbeke.be

adres:  Wervikhovestraat 7 , 8800 Rumbeke

telefoon:  051/20.10.01

stamnummer:   5181

bloknummer:   2218

kleuren:  shirt: blauw / short: blauw / kousen: blauw

footpass 2sterren 80px     KBVB 80px     Panathlon 80px VoetbalVlaanderen 80px