Gepubliceerd: vrijdag 28 augustus 2020

Beloften van KSVR vlot voorbij Eendracht Hooglede !!!

IMG 0280 520px

Woensdagavond 26 augustus 2020 gingen de mannen van trainer P. Bailliu richting Hooglede voor een oefenwedstrijd. Nadat men op vrijdag 21 augustus met 5-0 verloor op FC Veldegem, hadden de KSVR-Boys nog iets recht te zetten. Er was maar één uit weg en dat was winnen.

KSVR begon gretig aan de wedstrijd en dit resulteerde al in de zevende minuut via een onze jongste telg T. Dercu die uithaalde met een snoeihard schot waardoor het leer via de onderkant deklat tegen de netten vloog (0-1). De thuisploeg probeerde aanstalte te maken, maar onze KSVR-Boys waren attent en kon verhinderen dat ze onze goalie lastig gingen maken. Op bepaalde momenten begon het iets wat stevig aan toe te gaan op het veld. Maar onze boys bleven zich met de volle 100% inzetten en konden alles uit hun kast halen om de macht in hun eigen handen te houden. In de 22ste minuut een vrije trap voor KSVR, M. Decoene achter het leer en met een formidabele trap vloog het leer snoeihard onder, naast de muur en de attente jonge telg T. Decru lag op de loer en kon het leer voor de tweede keer tegen de netten knallen (0-2). KSVR bleef doorduwen en in de 37ste minuut kon J. Decoene het leer heerlijk naast de thuis goalie binnenschuiven (0-3), mede dankzij T. Decru die voor de assist zorgde. We gingen rusten met 0-3 voorsprong.

Tweede helft stond de thuisploeg met een andere ingesteldheid op de grasmat. Hooglede probeerde onze mannen knap lastig te maken , maar onze boys gaven geen krimp en lieten niet rap in hun kaarten kijken. Onze voorlinie kon nog enkele keren dreigen maar het bleef daarbij. Plots in de 70ste minuut kon Hooglede hun eer redder scoren (1-3). KSVR bleef niet bij de pakken zitten en J. Decoene zag in de 80ste minuut zijn kopbal op de deklat afketsen na een vrije trap van zijn broer M. Decoene. KSVR kon de overige 10 minuten van de wedstrijd gecontroleerd uitspelen en de 1-3 overwinning op hun naam zetten.

Scoorden:

7' T. Decru (0-1),

27' T. Decru (0-2),

37' J. Decoene (0-3),

70' (1-3).

KSV Rumbeke:

N. Deleye, W. Vanhecke, B. Van Coillie, S. Van Coillie, S. Coucke, M. Decoene, T. Decru, J. Van Eeckhoutte, J. Decoene, L. Cardoen, R. Vandewalle, W. Remaut, M. Beerland, T. Duijonck, J. Vanacker, A. Verfaillie.

Verslag Kurt Maddens