Gepubliceerd: zondag 27 september 2020

Fanion KSV Rumbeke geraakt niet voorbij KSV Diksmuide na een spannende match !!

IMG 3757 2

Zaterdagavond 26 september speelde Fanion van KSV Rumbeke gastheer voor KSV Diksmuide die op bezoek kwam op het Rumbeekse Sportpark. We weten van in het verleden dat Diksmuide geen katje zonder handschoenen is om aan te pakken. 

Al vroeg in de wedstrijd werden de mannen van trainer Geert Broeckaert op achtervolgen gewezen (0-1). KSV Diksmuide was iets meer gretiger in de wedstrijd, maar KSVR liet het niet zo maar gebeuren. De thuisploeg knokte zich uit vooruit met fraaie combinaties en kon de bezoekende goalie op de proef stellen, maar deze gaf geen krimp en hield zijn netten schoon. De bezoekers kwamen regelmatig piepen en goed dreigen, maar onze K. Vonck was attent en kon het leer telkens onderscheppen. Kort voor de rust een perfecte aanval maar het leer ging jammer genoeg niet tegen de netten.  We gingen rusten met een 0-1 achterstand. 

006A3821 1

Beide teams wilden in de tweede helft meer , KSVR was constant op zoek naar de openingstreffer met fraaie voetbalcombinaties, maar de doelkansen werden telkens de nek omgewrongen. Diksmuide liet zich niet wegzakken en kon op hun beurt regelmatig gevaarlijk uitpakken, maar Vonckie kon telkens de meubelen redden. Doelkansen voor KSVR kwamen één voor één aangewaaid , maar het leer vond de weg naar de netten niet. Met nog een kwartier te gaan op de klok kon Diksmuide de score verdubbelen (0-2). Voor KSVR zat er maar één doel meer op. De eer redder voor KSVR wilde niet vallen ondanks de resem doelkansen. Iedereen van KSVR wilde absoluut dat ene goaltje, dat verdienden we zeker wel. 

Volgende week zaterdag 3 oktober 2020 gaan we richting KE Wervik, wedstrijd start om 18u !!!!

006A3759 1

Scoorden:

3' (0-1),

75' (0-2).

KSV Rumbeke:

K. Vonck, L. Tyvaert, H. Cool, J. Van Exem, J. Kindt (20' H. Verduyn), R. Woodruff, J. Dutoit, M. Tyvaert (66' J. Decoene), N. Vanfleteren, Y. Volckaert, M. Vermeersch

Verslag en foto's Kurt Maddens

sponsorbanner 3