Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020

Fanion KSV Rumbeke ontvangt zaterdagavond 26 september om 19u KSV Diksmuide !!!

KSVR Diksmuide 2 kopie

De eerste thuisnederlaag is een feit: we konden na een achterstand, net als op W.S. Lauwe, niet gelijkstellen, maar slikten ook tegen K.S.C. Blankenberge in het slot van de wedstrijd een fatale tegengoal. Eén punt was niet onverdiend geweest.

Pijnlijk, maar dit mag het vertrouwen niet schaden. We hebben natuurlijk een competitiestart af te haspelen die bijzonder zwaar is: we treffen alle tegenstrevers op een rij die zullen wedijveren om de titel.

Ook K.S.V. Diksmuide, de tegenstander van zaterdagavond 26-09, behoort tot deze selecte groep, maar ook nadien wacht ons nog een drieluik dat niet van de poes is. Het mag ons niet uit balans brengen. Het is al een paar seizoen terug dat we geconfronteerd werden met twee verlieswedstrijden op een rij, maar we spelen nu ook wel op het hoogste provinciale niveau. Het wordt wennen om positief om te gaan met verlies, te rehabiliteren en er de volgende wedstrijd opnieuw tegenaan te gaan. De goede cohesie en het sterk collectief zijn onze troeven om er ook zaterdagavond alles aan te doen om de eerste punten binnen te rijven: het zal ons lukken !

Bart Wenes

Ondervoorzitter KSV Rumbeke