Slotdag van de 3-daagse Paasstage

"Geslaagde eerste editie Paasstage"

IMG 1552 3

Vrijdag 13 april was het de laatste dag van onze eerste editie Paasstage op het Rumbeekse Sportpark. 

Tijdens deze 3-daagse Paasstage waren er 67 spelers aanwezig met een 7-tal trainers. Ieder speler heeft zich geamuseerd, alles gegeven wat ze konden. Tijdens deze stage was er een parcour dat ze moesten afleggen voor tijd en deze werd "De Jonge Voetballer" genoemd. In de namiddag tijdens de slotdag werden de 3 beste per categorie tegen over elkaar gezet om te strijden voor de titel van "De Jonge Voetballer". Maar iedereen is een winnaar. 

Over de middag konden alle spelers genieten van een lekker hotdog en/of Croque Monsieurs. 's namiddags kwam G. Riolo speler van de A-kern en T1 Geert Broeckaert onze mannekes aanmoedigen. Waarvoor dank G. Riolo en G. Breockaert om aanwezig te zijn.

Alle deelnemende spelers kregen van onze sponsor Chocolaterie Van Parijs een mooie attentie en een mooi aandenken tot deelname aan de Paasstage.

We mogen spreken van een geslaagde eerste editie Paasstage. Volgend seizoen komt hoogstwaarschijnlijk tijdens de Paasvakantie terug een Paasstage, wij houden jullie op de hoogte via onze website KSV Rumbeke www.svrumbeke.be 

IMG 1524 3

IMG 1547 3

IMG 1562 3

IMG 1582 3

IMG 1597 3

attentieCVPPS2018

aandenkenPS2018

Foto's Kurt Maddens