vr 21-09-2018 : KFC Meulebeke - Prov. Beloften : 4 - 3

"KSVR geraakte moeilijk op de juiste rails"

IMG 5894 3

Vrijdagavond 21 september stond de verplaatsing naar de rood-witte beren op het programma voor onze beloften. 

De wedstrijd begon heel moeizaam, beide ploegen keken de kat uit de boom. In de eerste 25 minuten was er echt geen gevaar zelfs geen gevaarlijk doelgevaar aan beide kanten. Tot we in de 28ste minuut een terug speelbal niet goed genoeg terug speelden kon er een rood-witte beer van Meulebeke het leer onderscheppen en deze in scherpe hoek tegen de netten prikken 1-0. Verloop van de eerste helft was alvast niet om naar huis te schrijven. Met andere woorden een bere slechte eerste helft.

In de rust werd er nog één en ander besproken en wat veel luide peptalk van onze trainer kwamen onze beloften met een opgeheven hoofd het veld terug op om aan de tweede helft te beginnen. En dat resulteerde in de 48ste minuut mocht L. Deseure een vrije trap nemen. Deze belandde in een geharrewar van jewelste waardoor A. Tyvaert de gelijkmaker op het bord kon zetten 1-1. Amper 5 minuten later kon Meulebeke met een pegel van een schot he tleer snoeihart voorbij onze goalie schieten 2-1. Kort erna kwamen we heel dicht bij de gelijkmaker maar N. Maertens zag zijn schot aan de verkeerde kant van de paal belanden. KSVR bleef zoeken naar de gelijkmaker. Maar in de 75ste minuut opnieuw na een te korte terugspeelbal kon een speler van de thuisploeg het leer terug onderscheppen en de 3-1 lekker binnenschuiven. Kort erna was het hek volledig van de dam en konden de rood-witte beren verder uitlopen 4-1. KSVR bleef niet bij de pakken zitten en N. Maertens kon een assist afleveren aan J. Decoene die op zijn beurt de 4-2 tegen de netten duwde. Kort voor affluiten kon J. Decoene voor de tweede keer van de avond scoren en de 4-3 op het bord zetten. In de blessuretijd waren we héééél dicht bij de gelijkmaker, via een mooie voorzet van S. Vandekerckhove kon J. Decoene net niet goed genoeg afwerken. Jammer maar helaas, het gelijkspel zat heel dichtbij. 

Op naar volgende week vrijdag om 20u ontvangen we dan KFC Varsenare.

KSV Rumbeke:

M. Ketels, R. Lievens, A. Lejthija, T. Ketels, N. Maertens, B. Van Coillie, E. Geldhof, L. Deseure, J. Demeulenaere, A. Tyvaert, J. Decoene, W. Vinckier, A. Gillet, S. Vandekerckhove, W. Vinckier

Scoorden:

28' (1-0),

48' (1-1) A. Tyvaert,

52' (2-1),

57' (3-1),

75' (4-1),

79' (4-2) J. Decoene,

88' (4-3) J. Decoene.

Verslag Kurt Maddens