vr 14-09-2018 : Prov. Beloften - VV Tielt : 1 - 1

"Beide ploegen met 10 man geëindigd"

IMG 7981 0 kopie

Manschappen van trainer P. Bailliu mochten vrijdagavond de mannen van VV Tielt ontvangen op het Rumbeekse Sportpark. Op voorhand wisten we dat het alvast een ploeg is dat niet mochten onderschatten. 

Beide ploegen wilden resoluut voor de overwinning gaan. Zowel Tielt als KSVR konden met momenten mooi voetbal brengen en een aantal keren dreigen maar zonder gevaar. Tot in de 18de minuut wanneer een speler van Tielt de opening vond en zijn kans waagde om de 0-1 tegen de netten te prikken. KSVR liet dit niet zomaar gebeuren en kon enkele fraaie voetbalmomenten op de mat neer zetten. Bijna een halfuur kregen we een vrije trap net buiten de 16. E. Geldhof nam deze vrije trap voor zijn rekening en kon het leer perfect rond de muur in het doel plaatsen 1-1. Door de gelijkmaker putte KSVR terug de volle moed en ging opzoek naar meer maar kwam er telkens net niet. De rust werd ingegaan met een verdienstelijke 1-1.

Tweede helft was nog maar amper van start gegaan wanneer de bezoekers tot 10 man werden herleid. Tielt kwam meer en meer dreigen en wilden resoluut de winningsgoal scoren maar door een aantal attente spelers en goalie van KSVR konden dit verhinderen. KSVR wilde o zo graag de winningsgoal scoren maar dankzij een sterk keepende goalie van Tielt kon hij dit ook verhinderen. Aanwezig supporters genoten alvast van een mooie, spannende match. 5 minuten voor affluiten werden wij ook tot 10 man herleid nadat L. Kemel zijn 2de gele kaart onder zijn neus werd geduwd. 

Al bij al een verdienstelijk gelijkspel voor beide ploegen. Op naar volgende week voor de verplaatsing naar Meulebeke.

KSV Rumbeke:

M. Ketels, R. Lievens, A. Lejthija, T. Ketels, N. Maertens, M. Decoene, E. Geldhof, J. Demeulenaere, A. Tyvaert, R. Vandewalle, L.Kemel, A. Gillet, G. Declercq, S. Vandekerckhove

scoorden: 

18' (0-1),

25' (1-1) E. Geldhof

Verslag Kurt Maddens