vr 24-08-2018 : KFC Eendr. Hooglede - Beloften : 2 - 2

"Oefenpartij op scherp van de snee"

IMG 7981 0 kopie

Vrijdagavond 24 augustus moesten de jonkies van trainer P. Bailliu richting Hooglede voor een oefenpartij.

Al vlug bij aanvang van de wedstrijd zagen we dat de tegenstander geen katje zonder handschoenen was om aan te pakken. Het was vechten voor iedere bal voor beide teams. Hooglede bood stevig weerwerk waardoor onze jonkies enkele keren goed wegkwamen. Maar zoals we onze jonkies kennen geven ze niet op en strijden ze voor iedere bal net zoals hun leven ervan afhangt. We kregen aantal doelkansen maar werden net niet goed afgewerkt. Beide teams gingen rusten met de stand zoals we zijn begonnen 0-0.

In de tweede helft zochten beide ploegen resoluut voor de openingsgoal. S. Vandekerckhove had de grootste kans op het uur spelen maar zag zijn actie niet goed aflopen. In de 68ste minuut vond de thuisploeg toch de opening om de 1-0 tegen de netten te tikken. Opnieuw kwamen we heel dicht om de verlossende goal voor ons om te scoren maar de voetbalgoden waren niet met ons deze avond. In een geharrewar voor de thuisgoalie wilde het leer niet in doel geraken. Tot een losgeslaten R. Vandewalle op kruissnelheid vandoor ging en koelbloedig de 1-1 tegen de netten vlamde. Vijf minuten later via een hoekschop werd R. Vandewalle neergehaald in de 16, waardoor de scheidsrechter naar de stip wees. Onze goalie M. Ketels mocht eens de oversteek maken om de penalty te nemen. Deze werd vlekkeloos tegen de netten geschoten 1-2. KSVR wilde resoluut deze voorsprong houden en haalde alles uit de kast om de voorsprong te behouden. Tot in de laatste minuut de thuisploeg nog een hoekschop voor hun rekening kon nemen. Op deze hoekschop tijdens het duisteren van de avond konden ze de gelijkmaker tegen de netten duwen 2-2.

Trainersstaf is na afloop van deze wedstrijd toch tevreden van de prestaties van de jonkies dat ze brachten op de mat.

KSV Rumbeke:

M. Ketels, L. Kemel, B. Van Coillie, A. Creupelandt, P. Demeulenaere, W. Vinckier, T. Ketels, R. Lievens, R. Vandewalle, J. Demeulenaere, F. Desal, G. Declercq, W. Remaut, S. Vandekerckhove, J. Vanacker

Scoorden:

68' (1-0),