wo 15-08-2018 : VK Dudzele - Beloften : 6 - 5

"Doelpuntenkermis in Dudzele"

IMG 5894 3

Woensdag 15 augustus gingen de manschappen van trainer P. Bailliu richting VK Dudzele. Een oefenpartij op kunstgras tegen de eerste ploeg van VK Dudzele met onze belofte ploeg. 

Vanaf bij het begin zag er duidelijk uit dat de tegenstander geen makkie ging worden. Onze blauw-witte mannen stonden goed weerwerk en dat resulteerde tot in de 10ste minuut wanneer een losgeslagen R. Vandewalle de 0-1 binnen vlamde. Kop 5 minuten later kon M. Decoene via een corner het leer binnenkoppen 0-2. De thuisploeg liet dit alvast niet gebeuren en wilden resoluut hun openingsgoal scoren. Wij begonnen het wat gemakkelijk op te pakken waardoor de thuisploeg meer en meer kansen kreeg, via een foutje in de verdediging kon de thuisploeg de 1-2 op het bord zetten. Amper 5 minuten later kon de thuisploeg de 2-2 op het bord aan tekenen. Een wedstrijd die goed en vlug op en neer ging met aan beide kanten aantal doelkansen. In de 35ste minuut ging er een speler van de thuisploeg tegen de vlakte in onze 16, waarop de scheidsrechter een terechte penalty floot, deze werd vlekkeloos omgezet 3-2. Maar dit lieten wij niet gebeuren. Kort erop reageerden we via R. Willaert die de 3-3 tegen de netten prikte. Vijf minuten voor de rust schoot R. Willaert het leer richting doel, een verdediger van de thuisploeg wilde deze wegwerken maar zag het leer in zijn eigen doel belanden. KSVR terug op voorsprong 3-4. 

Na de rust kwam de thuisploeg meer en meer op dreef. Waardoor ze meer en meer kansen creëerden. Al snel in de tweede helft maakten ze de gelijkmaker 4-4. Wat een aangename spannende wedstrijd om naar te kijken. KSVR en VK Dudzele kwamen regelmatig de doelmannen opzoeken maar zonder enig gevaar tot in de 73ste minuut was het opnieuw raak voor de thuisploeg 5-4. Net voor affluiten liep de thuisploeg nog verderuit 6-4. De doelman van Dudzele riep na de 6-4 "Nu geen goal meer tegen......." Enkele seconden voor het eindsignaal kon R. Vandewalle de goalie van de thuisploeg opnieuw te kijk zetten 6-5. 

Proficiat mannen voor jullie pracht prestatie in Dudzele. 

KSV Rumbeke:

M. Ketels, A. Creupelandt, P. Demeulenaere, T. Ketels, B. Van Coillie, R. Lievens, R. Vandewalle, L. Deseure, M. Decoene, E. Geldhof, R. Willaert, G. Declercq, F. Desal, A. Gillet, L. Kemel

scoorden:

10' R. Vandewalle (0-1),

15' M. Decoene (0-2),

20' (1-2),

25' (2-2),

35' (3-2),

36' R. Willaert (3-3),

40' owngoal (3-4),

50' (4-4),

73' (5-4),

89' (6-4),

90' R. Vandewalle (6-5)

Verslag Kurt Maddens