di 14-08-2018 : KFC Aarsele - Beloften : 2 - 6

"Ruime overwinning met mooi voetbal"

IMG 2718 kopie

Dinsdagavond 14 augustus gingen de KSVR jonkies richting KFC Aarsele voor hun 3de match in de Mandel-Leie-Schelde Cup. 

KSVR begon iets aarzelend aan de wedstrijd, maar daar kwam al vlug verandering in. In de 8ste minuut kon S. Vandekerckhove het leer richting doel koppen, maar een verdediger van Aarsele wilde deze op zijn beurt wegkoppen en zag het leer in eigen doel belanden 0-1. Aarsele kwam wel enkele keren dreigen maar onze goalie N. Deleye stond attent te keepen met een aantal prachtige reddingen. Enkele minuten later kon F. Desal het leer richting L. Kemel sturen waardoor Lothar op zijn beurt de goal ging opzoeken. Via een mooie actie kon L. Kemel het leer achter zijn steunbeen verleggen en koelbloedig de 0-2 binnen vlammen. Verloop van de eerste helft ging goed op en neer met toch wel mooi voetbal op de mat van onze jonkies. In de 36ste minuut kon A. Verfaillie het leer tegen de netten prikken 0-3. Kort voor rust leverde S. Vandekerckhove een mooie assist voor T. Ketels die op zijn beurt de 0-4 tegen de netten prikte. 

Na de rust gingen onze jonkies op hun elan verder. Wanneer een losgelaten L. Kemel met het leer op de haal ging tot aan de doellijn en een lekkere assist kon aanleveren voor S. Vandekerckhove die de 0-5 kon binnentikken. De thuisploeg kwam nu ietsje meer opzetten en wilde absoluut hun openingstreffer scoren en dat kwam er nadat we bijna 1 uur aan het spelen waren konden ze de 1-5 tegen de netten tikken. Amper 10 minuten later was het terug raak voor de thuisploeg 2-5. Maar op deze antwoorden we direct binnen de minuut met een aanval via F. Desal waardoor hij onze S. Vandekerckhove kon aanspelen en de 2-6 op het bord kon vastleggen. Onze jonkies bleven rustig en hadden de wedstrijd tot het einde onder controle. 

Proficiat mannen voor jullie inzet in deze wedstrijd. 

KSV Rumbeke:

N. Deleye, F. Desal, J. Desmet, T. Ketels, R. Lievens, L. Kemel, S. Maertens, W. Remaut, L. Cardoen, S. Vandekerckhove, J. Vanacker, R. Vandewalle, H. Van Eeckhout, A. Verfaillie

scoorden:

8' owngoal (0-1),

11' L. Kemel (0-2),

36' A. Verfaillie (0-3),

42' T. Ketels (0-4),

51' S. Vandekerckhove (0-5),

58' (1-5),

68' (2-5),

69' S. Vandekerckhove (2-6)

Verslag Kurt Maddens