za 11-08-2018 : SK Staden - Beloften : 4 - 1

"KSVR kon net niet winnen op de voetbalhoogdag van Staden"

IMG 2718 kopie

Zaterdagnamiddag gingen de manschappen van trainer P. Bailliu richting Staden voor de voetbalhoogdag van SK Staden om deze in schoonheid af te sluiten. 

Onze jonkies moesten het opnemen tegen de beloften van Staden. Onze jonkies bestaande meest uit U21 spelers aangevuld met enkele beloften. Beide ploegen wilden resoluut de eerste goal scoren. Beide ploegen creëerden doelkansen. Duurde tot op het halfuur dat er de eerste goal viel, Staden kon de openingstreffer scoren 1-0. Onze jonkies bleven hard werken voor iedere bal. We gingen rusten met een 1-0 achterstand. 

In de tweede helft mochten enkele blauw-witte spelers op zoek naar hun 2de adem. In de 50ste minuut kon Staden de score verdubbelen 2-0. Net over het uur spelen kon F. Desal het leer tegen de netten prikken 2-1. Thuisploeg kreeg regelmatig de ene kans na de andere. Maar onze jonge goalie N. Deleye stond goed te keepen. Maar tegen een prachtige lobbal van Staden moest hij de 3-1 toch binnen laten. In de slotfase kon Staden de eindstand vastleggen 4-1.

Toch een proficiat aan onze jonkies voor hun inzet en doorzettingsvermogen tijdens deze wedstrijd. Was alvast een goede leerschool. 

Verslag Kurt Maddens