wo 01-08-2018 : KWS Houthulst - Beloften : 4 - 3

"Nipt verlies maar gestreden voor elke meter"

IMG 2718 kopie

Woensdagavond 1 augustus tijdens een prachtige zomeravond gingen de manschappen van P. Bailliu richting KWS Houthulst voor een oefenpartij. Daar aangekomen in Houthulst zagen we dat met onze gemengde ploeg van beloften en U21 tegen bijna een voltallige eerste elftal van Houthulst moesten aantreden. Maar iedere wedstrijd moet gespeeld worden. 

Onze jonkies begonnen gretig aan de wedstrijd en konden de thuisploeg wat in bedwang houden. In de eerste minuten kon Emile een prachtige corner geven waardoor P. Demeulenaere het leer netjes tegen de netten kon duwen 0-1. Onze blauwe jonkies op voorsprong. Kort erna kon Pieter een mooi voorzet richting F. Desal geven maar F. Desal zag het leer net naast doel belanden. Maar de thuisploeg liet het er niet bij en het duurde tot in de 24ste minuut wanneer ze zomaar vrij konden binnenkoppen 1-1. Enkele keren was het warm aan onze goalie. Zelfs in een geharrewar van jewelste kreeg de thuisploeg het leer niet tegen de netten. Op slag van rust kon de thuisploeg de 2-1 tegen de netten prikken. 

"koelbloedig afwerken door onze jonkies"

Na de rust bleven onze jonkies op hun elan doorgaan. In de 55ste minuut kon J. Joseph het leer richting S. Vandekerckhove sturen en deze ging op zoek naar de thuisgoalie waar hij koelbloedig de gelijkmaker tegen de netten duwde 2-2. Men zag dat de thuisploeg met deze uitslag geen tevreden nam. In de 67ste minuut klommen ze terug op voorsprong 3-2. Maar onze jonkies bleven niet bij de pakken en wilden resoluut de gelijkmaker scoren. Amper 5 minuten later kon de doorgebroken P. Demeulenaere het leer voor 2de keer deze avond tegen de netten vlammen 3-3. In de laatste 12 minuten zag je dat onze jongens alles uit hun kast moesten geven om de thuisploeg in bedwang te houden. 10 minuten voor affluiten kon de thuisploeg hun winning goal scoren 4-3. 

Trainersstaf is tevreden met dit resultaat vooral als je met een volledig jonge ploeg tegen een bijna volledig eerste elftal speelt die in 3de provinciale uitkomt. Ieder speler van onze blauwe garde heeft zich voor de volle 100% ingezet. Proficiat mannen voor jullie prestatie.

KSV Rumbeke:

Ketels M., Creupelandt A., Declercq G., Geldhof E., Kemel L., Ketels T., Lievens R., Desal F., Vanacker J., Van Coillie B., Desmet J., Maertens S., Vandekerckhove S., Joseph J.

Scoorden:

8' P. Demeulenaere (0-1),

24' (1-1),

45' (2-1),

55' S. Vandekerckhove (2-2),

67' (3-2),

72' P. Demeulenaere (3-3),

80' (4-3)

Foto en verslag Kurt Maddens