Vijfde plaats voor U15 op het toernooi van Spermalie-Middelkerke !!!

U15 middelkerke kopie

Gisteren een speciaal tornooi op het programma. Door communies en Moederdag trok KSV Rumbeke met een wel 'heel speciaal' team richting de kust. We noemden ons graag de KSV RUMBEKE-KROKANTINO BOYS en speelden in flechie oranje.

Geen slechte keuze omdat ook ploegen als Varsenare en ook Middelkerke in blauw waren gekleed. Met een speciale mix van spelers die elkaar niet gewend zijn gingen we verrassend aardig van start. Middelkerke zag sterretjes en Rumbeke kwam via Simon en Seppe 0-2 voor.

We waren overenthousiast waardoor we toch gas moesten terugnemen. Wat nerveusiteit in de achterlinie lieten ze Middelkerke terugkomen tot 2-2. Met onder andere een prachtige hoekschop van het faire Middelkerke die er op rechts mooi binnen krulde. Maar tweede helft herpakten we ons en maakten de klus mooi af 2-4. Best wel aardige combinaties en acties gezien.

Tweede wedstrijd waren we een maatje te klein voor Varsenare. Alhoewel we kansen kregen was Varsenare efficiënter dan ons. Een goed voetballende ploeg die met enkele betwistbare fases de hulp van de scheidsrechter in het voordeel wist om te buigen, 4-0.

Derde en laatste wedstrijd speelden we tegen het Oost-Vlaamse Ooidonk. We kwamen 1-0 voor, maar stilaan waren enkele spelers meer aan het verzuren dan conditioneel sterker Ooidonk. Die na 2 uren wedstrijd nog met de 2-1 gingen gaan lopen.

Jammer want we hadden de kansen kunnen afwerken, en iets meer als ploeg energie gehad om de voorsprong blijven vast te houden zat er zeker een derde plaats in.

Een leuke namiddag, mooie save's gezien van doelvrouw Lore, Thomas die zijn blinnen waarschijnlijk vandaag nog zal voelen, Maxent die centraal een dijk van een wedstrijd speelde, de creativiteit van Emile en Lucas. Arvid de nieuwe Anas met mooi spelinzicht, broer W.I.L.I.A.M die zijn kunstjes liet zien. Nemo, de captain die een groot aandeel had om dit tornooi tot goed einde te brengen, mijn collega ook voor komend jaar Angelo (hadden veel leuke momenten op de bank). De handicapte Tuur, anders ging hij ongetwijfeld ook meedoen, de aanvalskracht en doelpunten van Simon en Seppe. Cyrille die ondanks druk programma onze defensie eerste 2 wedstrijden kwam versterken. Ninja Jelle, een motor en kerel met een positief strijdershart op het veld...

Het leverde toch een vijfde plaats op 8 deelnemende ploegen op voor de KSV Rumbeke- Krokantino boys

Verslag en foto: Pedro De Witte