za 13-04-2019 : KSVR GU13 - KFC Eendr. Hooglede : 1 - 6

"KSVR tenonder tegen Hooglede"

U13 diego ploeg BdC kopie

Zaterdag met de gewestelijke U13 thuis tegen Eendracht Hooglede moeten spelen.

De eerste helft waren we ongeconcentreerd bezig en we stonden al vlug 0-1 achter na amper 1 minuut wedstrijd. Na het doelpunt probeerden we in ons spel te komen en voetballend van achteruit op te bouwen, maar het lukte ons echt niet zo goed. De tegenstander zette direct druk op ons en deed ons soms verkeerde beslissingen nemen. Bij het inspelen van de bal vloog het leer recht tot bij de tegenstanders in hun voeten waardoor ze mooi konden afwerken 0-2  in minuut 8. Je zag dat ze een hele zware week achter de rug hadden en er sommige speler net iets minder presteerden als gewoonlijk, maar we bleven proberen te voetballen en we kwamen regelmatig eens piepen aan hun doel. RUST 0-2.

Tweede helft starten we beter en al voetballend kwamen er kansen, maar we moesten blijven op passen voor de tegen stoot van Hooglede, maar in minuut 9 maakt Milan Ramboer een mooi doelpunt de aansluitingstreffer 1-2. Amper 4 minuten later scoorde Hooglede de 1-3 net voor de rust.

Derde helft hebben de rollen zich omgekeerd en maakte de tegenstander het spel en moesten ze nu ook opletten op onze counters die er niet altijd uitkwamen, maar toch kwamen we soms aan hun doel en op de 11de en 12de minuut konden ze opnieuw scoren 1-4 en 1-5.

Vierde en laatste helft kregen beide ploegen nog kansen, maar het geloof en de fysiek, door de zware week, bleven we toch stand houden tot in de 14de minuut van de vierde helft. Net voor het affluiten kon de tegenstander de eindstand vastleggen 1-6.

Ben fier met jullie inzet na alles wat we al hebben gedaan. Iedere speler die aanwezig was en hoe jullie toch probeerden ons spel te brengen .

Verslag: Diego Ver Eenooghe