za 13-04-2019 : KSVR GU15 - RC Lauwe - 0 - 6

"KSVR verlaat het veld met opgeheven hoofd."

IMG 0027 3 450px

De GU15 startte meteen goed aan de wedstrijd met 3 jongens van U13 waarvoor onze dank met de goede samenwerking met de trainers van U13.

In een felle start aan beide kanten met mooie kansen aan beide zijden scoren de bezoekers de 0-1. Na een gemiste scoringskans voor onze U15, maar onze jongens bleven hun opbouw verzorgen en komen terug aan een scoringskans die terug naast het doel gaat en meteen aan de overkant valt dan wel de 0-2 door de toch efficiënte bezoekers. Na de 0-2 krijgen beide ploegen nog wat kansen, maar er wordt in het eerste kwart van de wedstrijd niet meer gescoord.

Meteen starten onze jongens goed aan het 2de kwart van de wedstrijd met in de eerste minuut meteen een prachtige trap uit de tweede lijn voluit op de dwarsligger uiteen spat. Terug hetzelfde beeld mooi kansen aan beide zijden maar het zijn terug de bezoekers die tot scoren komen en de 0-3 tegen de netten kan duwen na een hoekschop. Onze jongens blijven zoeken naar hun eerste doelpunt, maar zien terug een bal op de dwarsligger gaan en eventjes later na een mooie opbouw van achteruit gaat er terug een bal centimeters naast het doel van de bezoekende. Na heel wat kansen aan beide zijden gaan we de rust in met een 0-3 achterstand. De eerste helft zagen we onze U15 om op te bouwen van achteruit terwijl Lauwe voornamelijk ervoor kiest om de lange bal te hanteren, maar wel efficiënt te werk gaan.

Start van 2de helft en onze jongens laten hun meteen wegzetten en zo kan Lauwe de 0-4 scoren, na dit snelle doelpunt bieden de jongens Lauwe heel wat weerstand en krijgen we toch hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft. Beide ploegen creëren heel wat kansen maar de bal gaat er niet meer in.

In het laatste kwart van de wedstrijd proberen onze jongens te vechten en te strijden met alle middelen voor iedere meter en blijven ze zoeken naar hun eerste doelpunt, maar na 7 minuten scoort Lauwe terug en komen ze op een 0-5 voorsprong, maar de jongens blijven voetballen en spelen hele mooie kansen samen, maar het lukt maar niet om tot scoren te komen. Naar het einde van de wedstrijd kunnen de bezoekers zelfs nog de 0-6 binnen trappen, na ook dit doelpunt geven onze jongens het niet op en krijgen ze nog een mooie kans maar de bal wilt er voor onze jongens maar niet ingaan. Einde.

Onze jongens speelden een hele verdienstelijke wedstrijd met heel mooie doelpogingen. Maar het zijn de bezoekers die de 3 punten meenemen naar Lauwe, maar onze GU15 gaan met opgeheven hoofd en met toch wel wat ontgoocheling het veld af nadat ze zeker minimum enkele doelpunten verdiend hebben.

Verslag: Angelo Ostyn