zo 14-04-2019 : KSVR Dames - FC Gullegem : 13 - 0

"Dames knalden erop los voor de laatste keer dit seizoen!!!"

dames 1 kopie

Op een rustige zondagnamiddag stond er op 14 april de laatste competitie wedstrijd van de dames op het programma op het Rumbeekse Sportpark. We mochten de dames van Gullegem en hun entourage verwelkomen op het Rumbeekse Sportpark.

"9 seconden"

Voor KSVR was het een bliksemstart, de meeste supporters zochten nog een plaats op de tribune en amper 9 seconden ver, ja hoor je leest het goed. Negen seconden ver was het al BINGO voor onze Dames. L. Devos kon S. Bettens bedienen en S. Bettens kon koelbloedig de 1-0 tegen de netten prikken na amper 9 seconden. Het zag er duidelijk uit dat KSVR heer en meester was op het veld. De doelkansen stapelden vliegensvlug op. S. Meseure kon in de 2de minuut de 2-0 tegen de netten vlammen. Gullegem wilde de goal opzoeken, maar ze kwamen amper op onze helft piepen. De bezoekers waren maar gestart met 10. Ze bleven moedig vechten voor ieder bal, maar onze dames waren op jacht om de derde goal tegen de netten prikken. Deze kwam er dan ook in de 18de minuut via L. Verschaeve 3-0. En het ijs was gebroken en het hek van dam. Luttele minuten later konden we in amper 2 minuten tijd nog 2x scoren via M. Cossement 4-0 en L. Verschaeve 5-0 op het bord. KSVR bleef voortdurend het laken naar zich trekken en de trein bleef maar daveren richting het doel van de bezoekers. Iets over het halfuur kon S. Bettens haar 2de van de namiddag tegen de netten vlammen 6-0.  Nadat L. Verschaeve het leer richting doel kon trappen, maar de keeper kon deze wegtikken en in de rebound kon S. Bettens deze tegen de netten tikken. Twee minuten later kon M. Cossement ook haar 2de van de namiddag tegen de netten vlammen, nadat L. Verschaeve een mooie assist kon aanleveren richting M. Cossement 7-0. De bezoekers bleven constant knokken om het leer in hun bezit te krijgen en onze goalie opzoeken. Onze goalie L. Van Heesbeke had een héééél rustige eerste helft. Enkele minuten voor de rust kon M. Cossement haar hattrick tegen de netten prikken 8-0.

"Nele Nele Nele wa doe je nu!!!"

Tweede helft kwamen de dames van Gullegem met negen speelsters aan de aftrap. Maar ondanks ze nog met 9 waren bleven ze knokken en konden ze enkele keren piepen tot bij onze goalie. Maar L. Van Heesbeke gaf geen krimp en hield haar netten schoon. Op het uur kon L. Verschaeve ook haar hattrick tegen de netten knallen 9-0. Twee minuten later was het de beurt aan S. Bettens om hare hattrick tegen de netten te knallen 10-0. KSVR bleef maar verder gaan hun elan met mooi voetbal. In de 64ste minuut kon L. Verschaeve haar vierde van de namiddag tegen de netten tikken 11-0. Ondanks dat de tegenstander in de minderheid was bleven ze ook mooi voetbal brengen. Rond de 70ste minuut kon M. Cossement ook haar 4de goal tegen de netten prikken 12-0. En dan met nog kwartier te gaan de misser van het jaar. N. Mostaert met een enorm grote kans kon ze het leer niet tussen de palen krijgen en dat 2x kort na elkaar, Nele Nele Nele Nele wa doe je nu, foei Nele !!!!!!! In de slotfase van de wedstrijd kregen onze dames nog een penalty voorgeschoteld. L. Van Heesbeke mocht de oversteek maken om deze penalty te nemen. Als een echte vedette stond ze oog in oog met de bezoekende doelman. Lore met aan loop en het leer vond de weg tussen de palen tegen de netten en het cijfertje 13 stond prachtig te blinken op het scorebord. Iedereen in het dolle heen voor Lore haar eerste doelpunt dit seizoen. Een super verdiende goal voor Lore. Zelfs op de tribune waren ze razend enthousiast dat ze scoorde. Na de respectievelijke speelminuten stond de score van een 13-0 te blinken op het scorebord BLING BLING BLING !!!!!!

Proficat dames voor jullie mooi voetbal en voor jullie inzet en respect ten opzichte van de tegenstander. Aan de tegenstander alvast een dank voor hun prestatie met 10 man in eerste helft en in tweede helft maar met 9 man respect Gullegem!!!! Derde plaats in het klassement is een feit!!! Top Dames !!!

KSV Rumbeke:

L. Van Heesbeke, J. Delva, L. Devos, N. Mostaert, S. Bettens, L. Verschaeve, S. Lanssens, J. Mortier (68' J. Thevelein), J. Vandenborre, S. Meseure (63' M. Verschaeve), M. Cossement (68' E. Huys)

Scoorden:

1' (1-0) S. Bettens,

2' (2-0) S. Meseure,

18' (3-0) L. Verschaeve,

23' (4-0) M. Cossement,

24' (5-0) L. Verschaeve,

33' (6-0) S. Bettens,

35' (7-0) M. Cossement,

37' (8-0) M. Cossement,

60' (9-0) L. Verschaeve,

62' (10-0) S. Bettens,

64' (11-0) L. Verschaeve,

74' (12-0) M. Cossement,

82' (13-0 penalty) L. Van Heesbeke.

Verslag en foto: Kurt Maddens