za 13-04-2019 : KFC Meulebeke - GU17 : 3 - 0

"Het lukte niet voor KSVR om het leer tegen de netten te prikken."

GU17 kopie

Op bezoek naar Meulebeke, de nr 3 in de stand, voor de zoveelste week op rij een onuitgegeven elftal op de mat. (met dank aan enkele spelers van Geert en zelfs een U15 speler)

Blauw-wit begon het best aan de match, na een studieronde van een 10-tal minuutjes toch een eerste deftige combinatie op de rechterkant met een goede voorzet van Jarne, die ontzet wordt door een verdediger. Onze verdediging komt weinig in de problemen, hun snelle aanvaller wordt keer op keer vakkundig gestopt door Robin. In minuut 16 wordt Matteo (U15) met een mooi pasje van Mohammed de diepte ingestuurd, zijn poging wordt gered door de keeper. Enkele minuten later zet Damien zich goed door, zijn poging wordt net voor de doellijn gekeerd door een verdediger.

In de 2de periode blijven the blue beasts het betere voetbal brengen, enkele kansen leveren (nog altijd) geen (verdiende) voorsprong op. We gaan rusten met een brilscore.

Na de rust zien we een betere thuisploeg, bij hun eerste grote kans is het meteen raak, 1-0 (waar en hoeveel keer hebben we dat al meegemaakt). Dan een knappe aanval op linkerkant, Matteo met een goede voorzet, een inlopende Damien kan er net niet bij. Daarna nog een poging van Jarne die zijn schot niet kan kadreren. In minuut 11 een aanval van de thuisploeg........en 2-0. Nog in deze derde periode een knappe combinatie tussen Mohammed en Damien, dan pas naar Jarne, weer net niet.

In de laatste weeral knappe aanvalsgolven van Rumbeke, een combinatie Joachim - Robin door de as van het veld, schot Robin wordt gekeerd door de keeper. Een mooie pass van Jarne naar Joachim zet deze alleen op weg naar doel, zijn poging gaat naast. Een tegenaanval (de enige) en het staat 3-0. Rumbeke blijft zoeken naar een goal, een schot van Robin knalt onderkant lat terug het veld in.... Een poging van Joachim op de paal.... eindstand 3-0

Verslag: Krist Verfaillie