za 13-04-2019 : KSK Geluwe - KSVR U11L : 3 - 4

"KSVR trekt aan het langste eind"

U11Gerd kopie

Vandaag gingen de manschappen van trainer Gerd richting Geluwe om een partij'tje voetbal te spelen. Iedereen was alvast gemotiveerd om aan de aftrap te komen.

In het eerste kwart zagen we een goed opgaande wedstrijd met iets meer druk van Rumbeke, Robbe kon een mooie aanval afronden op assist van Lowie en we komen verdiend 0-1 voor. In de laatste seconden van het eerste kwart kon de thuisploeg gelijkmaken. 1-1 na 15 minuten.

Tweede kwart, wedstrijd ging goed op en neer.... bepaalde spelertjes acteerden net dat tikkeltje minder dan de laatste weken... toch komen we 1-2 voor toen Robbe zijn 2de van de wedstrijd binnentikte. Dit was ook de stand halfweg.

In het derde kwart was de thuisploeg gretiger dan ons, de aanvallers van Rumbeke werden minder bereikt, de thuisploeg scoort de 2 -2... Toch kon Rumbeke ook nog een goaltje meepikken, mooie aanval met flankverandering en Jonas kon afwerken op assist van Oscar. 2-3 na driekwart wedstrijd.

Vierde en laatste kwart , de thuisploeg drukte Rumbeke achteruit en andermaal kon Geluwe de gelijkmaker scoren .... 3 -3 met nog 10 minuten op de klok..... De laatste 10 minuten kon het alle kanten op, het was Rumbeke die de winning goal kon scoren, Lowie kon de bal over de keeper lobben in de voorlaatste minuut. 3 - 4 voor Rumbeke.

Een grote proficiat aan de thuisploeg voor het vertoonde spel en een dank-u-wel voor de leuke ontvangst !

Verslag: Gerd Debuyck